Разкриха шокираща истина за Ивайла Бакалова!

Разкриха шокираща истина за Ивайла Бакалова!
4.8 (95%) 4 votes

Никой не е предполагал това за Ивайла Бакалова, разбра се чак сега!

Шокираща истина за Ивайла Бакалова хвърли в потрес не само зрителите и симпатизантите й, но дори и повечето от близките й приятели. Никой не е предполагал това за бившата Мис България, но ето че истината се разбра чак сега. А тя е, че Ивайла Бакалова не е това, за което всички са я смятали. Дори името й не е същото.

Оказа се, че настоящата Ивайла, всъщност се е казвала Людмила и е била кръстена на дъщерята на Тодор Живков – Людмила Живкова. Разкритието направи лично братът на Ивайла и Божидара Бакалови в ефир като заяви, че баща им е настоявал да кръстят Ивайла така, за да се подмаже на тогавашната власт.

Ивайла Бакалова

Никой не е знаел това за Ивайла Бакалова, дори приятелите й

„Той искаше да извлича ползи от всичко, пък дори да трябва да спекулира със собствените си деца. Знаеше, че Людмила Живкова е родена на 21-ви юли, а Ивайла и Божидара се родиха на 16-ти юли – близо до датата й. Затова реши да се подмазва и да тръби, че е кръстил щерка си на г-жа Живкова от огромно уважение. А дефакто той уважение няма към никого“, заяви категорично братът на Ивайла Бакалова – Антоний.

Оказа се, че Ивайла Бакалова е носила рожденото си име цели три години, след което родителката й го сменила с настоящото. Това обаче не е на хубаво, поне според ясновидци и нумеролози, които отдавна са казвали, че името определя и голяма част от съдбата на човека. Дано второто Ивайла да носи повече ползи на Ивайла Бакалова, стиска палци брат й, разбра Kliuki.bg.

Антоний категорично отрече и твърденията на татко си, че Ивайла Бакалова никога не се е интересувала от него и единственият й стремеж е да го клевети. „Напротив – той никога не ги е поглеждал, докато растяха. Никога не си е играл с тях, както един истински родител си играе с децата си. Този човек е луд. Преди години той дори донесе у нас една човешка ръка, която бил измъкнал от формалина. Ние изпаднахме в ужас, а той се хилеше и заяви, че смятал да си прави дисекциите вкъщи, на удобно“, възмущава се братът на Ивайла Бакалова, който разкри всички тези неподозирани неща за красавицата.

А самата Ивайла Бакалова все още се възстановява след тежката операция, която получи по време на инцидент в „Къртицата“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Разкриха шокираща истина за Ивайла Бакалова!”

  1. отвратен

    май 19. 2014

    ехоооооооо, стига сте занимавали с ОТРЕПКИТЕ И БОКЛУЦИТЕ!! тази бакалова е толкова грозна че да не дава Бог да я срещнеш нощем, всички знаем как стана МИС?!! бог да го прости онзи бандит Илия Павлов защо насаждате на хората че БЪЛГАРИ се състои само от МАЛОУМНИЦИ

Добавете коментар