Предателството, което втрещи Александър Сано!

Предателството, което втрещи Александър Сано!
5 (100%) 5 votes

Александър Сано беше предаден в последния миг от близък човек в „Къртицата 2: Разтърсване“

Максимата се доказа отново. Колкото по-добър си с хората, толкова по-голяма е вероятността те да те предадат. Жалко, но българският народ е така. Това се видя за пореден път във финалния сблъсък на „Къртицата 2: Разтърсване“. Александър Сано получи нож в гърба от Костя, който призова зрителите на гласуват за Георги, припомня Kliuki.bg. Доста подла постъпка на новоизлюпения инженер, която само показа, че не беше достоен за победител в шоуто.

Александър Сано загуби, но думите на Костя пред цяла България, минути преди самия край, няма как да не са го изненадали, защото двамата бяха приятели в Базата, но така е в живота. Явно когато си добър с някого, той ти отвръща с лошо. Изкривено мислене на българина, но точно това направи въпросният Костя.

Александър Сано бе предаден в последния миг в "Къртицата"

Александър Сано бе предаден в последния миг в „Къртицата“

„Няма по-достоен за победител от Георги. Единствено да загубя от него не би ми било неприятно. Ако някой някога ми е симпатизирал, нека гласува за Георги.“ – предателските думи на Костя във финала на „Къртицата“.

Каквото и да е мнението на Костя, в случая той просто трябваше да си го запази за себе си, защото играта вече вървеше към самия си край. В продължение на цялото предаване Георги и Костя не се харесваха, като дори ММА боецът го нарече „помияр“ в един от лайфовете. Александър Сано никога не си позволи да нарече така когото и да било. Винаги се отнасяше с Костя приятелски, но в крайна сметка може би определението на Георги за Костя се оказа правилно.

Всъщност Александър Сано остана единственият безпристрастен и неробуващ на лагери играч в „Къртицата 2“. Може би и това му изигра неприятна шега, защото прекалено доброто му отношение към всички в Базата го направи доста уязвим откъм предателства.


Къртицата2 / 17.05.2014 част6 Финал by cool12312

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

6 коментара по “Предателството, което втрещи Александър Сано!”

 1. 7

  май 19. 2014

  Напишете вашия коментар тук…

 2. Марая

  май 19. 2014

  Постъпката на Костя наистина беше гадна и неочаквана. Обяснявам си я само с това, че у него е избуяло цветето на злобата и завистта. Нещо от рода: „Я не сакам да съм добре, я сакам Вуте да е зле“. Вътре Георги не го смяташе за човек, отдавна да беше изметен ако инженерчето не пърхаше около Александър.

 3. ооооох, боли болии

  май 19. 2014

  в българия имаме поговорка “ направи добро и със сигурност ще изядеш голямо лайно.

 4. ъгъл40

  май 19. 2014

  александър сано е пич, едва ли го вълнува постъпката на този „помияр“

 5. Valentina Aleksandrova

  май 20. 2014

  sano zaslyjavase pobedata,a ne onzi koito nari4ashe jenite ovce…..

 6. Мариян

  май 21. 2014

  Не набивайте тези вярвания в хората, че АКО СИ ДОБЪР – ТЕ ПРЕЦАКВАТ!!!
  Не говоря за тъпата постъпка на Костя!

  Говоря за това, че като си добър – успяваш! За повечето хора Сано е победител, защото ДОКАЗА НА ВСИЧКИ, че може да си ПЕКАН и да се справяш идеално, без някой д аможе да ти навреди!

  Това, че някои хора искат да вярват, че е полезно да си хитър, не значи, че наистина е полезно това!
  Напротив – вредно е!

  Сано е успял преди доста години и то заради тези негови прекрасни качества, и не му е толкова важно да спечели тази игра!

  Стига сте писали такива грозни неща, бе хора! Стига сте озлобявали народа! Само гледате да подчертаете някоя грозна черта у някой и КРАЙ – той заслужава да умре!

  Убеден съм, че всеки един от нас има такива трески за дялане, и никой не заслужава такова съдене!
  С времето човек се учи, но докато има текива измекяри да пишат само тъпи клюки за дадена допусната грешка от някой… то процеса на осъзнаване ще се удължи!

Добавете коментар