Поп фолк певицата шокира феновете си с признание Певицата и танцьорка Бони, родена като Бонка Илиева разкри лични и шокиращи тайни около живота си

Певицата на „Съни мюзик” Бони сподели, че лични проблеми я отклонила за известен период от кариерата й на певица. Тя решила да си поеме дъх от стремглавото бързане и сърфиране през живота.

[caption id="attachment_315626" align="alignright" width="300"]Бони се доверява само на хороскопа си Бони се доверява само на хороскопа си[/caption]

Изпълнителката на „Да се завърнеш” призна, че изключително вярва на окултното, доверява се на предсказанията на звездите, влияе се също и от хороскопите. Преди известно време тя установила, че според рождената си дата – 12 декември тя не принадлежала към зодия „Стрелец”, а попада в една друга зодия, малко известната 13-та зодия, научи за признанието й Kluiki.bg.

Последната е малко известна на широката общественост, а само на хора, които се занимават по-щателно с подобни теми. Бони съвсем случайно открила, че според този критерий, деня си на раждане попада в зодия „Змиеносец”. Според писанията, родените в нея момичета ставали весталки на Веста и спазвали целомъдрие до Христовата възраст.

Други древни представителки на 13-та зодия били оракулите на Делфи. Скоро на главата на поп фолк изпълнителката се струпали различни проблеми от всякакво естество. Затова тя решила да се отдалечи от забързания си ритъм на живот и да се даде почивка, да се отпусне, огледа и да открие себе си и това, какво иска от живота си.

Имала нужда това да се случи както в чисто човешки план, така и като професионална певица.

Бони е стартирала кариерата си още от ранна възраст. Момичето от ромски произход, родено в Сливен е пяло с оркестър „Каналите” и досега е получавала различни признания за певческите си дарби и творчески изяви.

Ромската перла участва в едно от изданията на vip Brother. Бони изигра и две запомнящи се роли, едната от които в сериала „Седем часа разлика”, а другата като старша медицинска сестра в „ Маймуни през зимата”.

Фолк дивата Бони е решена да продължи напред и се надява скоро да зарадва почитателите си с нов хит.