Победата на Георги Стоянов в риалитито "Къртицата" разкри какъв човек всъщност е той и това е шокирало Ивайла Бакалова

Истинското лице на Георги от "Къртицата 2" лъсна само часове след триумфа му в шоуто. Жоро не е никакъв мъжкар, нито човек на честта, а чисто и просто един лицемер. Това стана ясно по отношението му към Ивайла Бакалова, към която твърдеше, че изпитва романтични чувства.

Още в "Жените говорят" обаче Георги Стоянов разкри, че няма намерение да посети Ивайла в болницата, където тя се възстановява след счупването на крака си. Kliuki.bg припомня, че на самия финал, когато Жоро излезе на сцената, той сподели как няма търпение всичко да свърши и да отиде да види Бакалова. След като гушна над 150 хил. лв. обаче, ММА боецът набързо забрави за Ивайла и за всякакви жени, тъй като нямал време за любовен живот.

[caption id="attachment_315641" align="alignright" width="300"]Ивайла Бакалова не може да повярва, че Георги се оказа използвач и лицемер Ивайла Бакалова не може да повярва, че Георги се оказа използвач и лицемер[/caption]

Самата Ивайла Бакалова обаче не е очаквала подобно отношение от страна на Георги, както и на Емил Каменов. Двамата бяха закриляни непрестанно от нея и именно тя им помогна да стигнат до победата. Бившата Мис България е разкрила на Жоро, че Емо е Къртицата. И така тримата са създали силна коалиция, която в крайна сметка проработи, но губещият остана единствено хубавицата.

Слуховете твърдят, че Ивайла Бакалова е много разочарована от поведението на Георги след финала и вече е започнала да разбира, че всичко от него в Базата е било лицемерие. Всъщност Жоро се е хванал за една от най-известните личности в шоуто с ясната цел тя да го изстреля към голямата награда. Действително се получи така. Ивайла Бакалова по принцип е доста хитра, но този път стана жертва на хитрите "селяндури" (както някои ги определят) в шоуто Георги Стоянов и Емил Каменов.