Бориса Тютюнджиева шокира със скандално признание!

Бориса Тютюнджиева шокира със скандално признание!
5 (100%) 5 votes

Бориса Тютюнджиева скандализира обществото с думите си!

Безспорно една от най-одумваните, но и забележими участници в „Къртицата“ Бориса Тютюнджиева не спира да скандализира дори след излизането си от формата. Днес тя за пореден път шокира всички с потресаващото си признание за семейство Русеви – Емил и Христина.

Всички са наясно със симпатиите, породили се между Бориса Тютюнджиева и Емил Русев в Базата, а и факта, че съпругата му Христина не ревнува от Бориса. Напротив – двете показват дори известно привличане една към друга. И точно тук дойде бомбата на Бориса Тютюнджиева, която заяви, че с удоволствие би направила тройка с Емил Русев и Христина.

Бориса Тютюнджиева

Бориса Тютюнджиева направи скандално признание

Миг, след като изстреля скандалното си признание, Бориса Тютюнджиева се засмя засрамено и допълни, че има предвид тройка в бизнеса и като приятели в живота, но не и повече. Това обаче не хвана дикиш за познатите й от светските среди на столицата, които са убедени, че Бориса Тютюнджиева винаги говори и мисли в прав текст.

„Не би го направила с тях в леглото, ама друг път. Бориса Тютюнджиева е момиче, което няма абсолютно никакви задръжки по темата, а за всички ни е ясно, че с Емил Русев се харесаха от пръв поглед. Не е тайна, че Бориса Тютюнджиева е имала и залитания по жени, а Христина безспорно е красива дама. Като нищо може вече дори да са го направили“, шушукат из нощните заведения в София.

Бориса и семейство Русеви - винаги заедно

Бориса и семейство Русеви – винаги заедно

А и самото семейство Русеви отдавна е известно с факта, че е доста разкрепостено и често експериментира с други хора или двойки, които кани в дома си. Красиво момиче като Бориса Тютюнджиева със сигурност няма да бъде отхвърлено от тях, нито пък тя ще откаже, според твърденията на тези, които я познават добре, научи Kliuki.bg.

Не на последно място ще припомним, че самата Бориса Тютюнджиева открито призна, че харесва един от участниците в „Къртицата“ още, докато беше във формата. И не е нужно да се уточнява, че става дума за любимия й Емил Русев.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Бориса Тютюнджиева шокира със скандално признание!”

  1. един от вас

    май 20. 2014

    нищо ново -това са ни европейските ценности -тройка в леглото, нашия/та брадата певица азис, повече приюти за кучета отколкото нормални домове за сираци, приемни майки с 500 лв заплата и биологични майки, които изнемогват при отглеждане на децата си ГОРКО НА МАЙКА БЪЛГАРИЯ, А НИЕ СЕ ЗАНИМАВАМЕ С ТАКИВА БОКЛУЦИ

  2. Ivet

    май 21. 2014

    Abe tia i na niakoia „izvesten holivydska zvezda“ ne bi my otkazala, no da ne zadulbavame……..

Добавете коментар