Проблеми с Тишо сполетяха Венета Райкова! (СНИМКИ)

Проблеми с Тишо сполетяха Венета Райкова! (СНИМКИ)
4.4 (87.5%) 8 votes

Венета Райкова сподели огромната си болка, която я съсипва!

Лична драма сполетя водещата Венета Райкова, която открито призна болката си и факта, че тя я съсипва. Венета Райкова не знае дали това, което й се случва, се дължи на съдбата, или на чужда намеса чрез черна магия, но не може да търпи нито ден повече.

А истината е, че в живота й отдавна липсва нещо страшно важно за нея – интимната близост със съпруга й Тишо. Стигнала до предела на отчаянието си, Венета Райкова загърби срама и изплака пред колеги от предаването „Горещо“, че мъжът й не я е „уважавал“ от цели две години. Разбира се, в началото слушателите решили, че това е една от поредните шеги на Венета Райкова и не повярвали. Оказало се обаче, че тя е съвсем сериозна.

Венета Райкова

Венета Райкова не може повече да крие болката си!

„Венета Райкова е в огромна депресия от случващото се между нея и Тишо. Още повече, че проблемът е по-сериозен, отколкото предполагате. Защото двамата с Тишо продължавали да се обичат и да прекарват чудесно времето си заедно. Ласките обаче секнали, което е повече от озадачаващо и стряскащо за нея. Венета не може да си обясни как така хем се обичат, хем живеят като приятелчета или съквартиранти“, коментират запознати с болката на Венета Райкова.

Колегите на Венета Райкова споделиха, че липсата на мъжка ласка в началото не се е отразявала толкова очевидно на водещата и дори не й личало. От половин година насам обаче, времето явно й дошло в повечко и тя ставала все по-сприхава и избухлива, пише вестник „Всеки ден“.

Венета Райкова и Тишо ходят заедно по ресторанти и почивки, но дотам!

Венета Райкова и Тишо ходят заедно по ресторанти и почивки, но дотам!

„Понякога се стреми да не обръща внимание и най-вече да не показва нищо пред нас. Друг път обаче не можем да я познаем – пристига в студиото намусена и цял ден крещи срещу някого. „Добър ден“ да й кажеш, не знаеш дали няма да те навика. Накрая не издържа и си изля болката пред най-близките си тук“, разказват служители в „Горещо“, научи Kliuki.bg.

Венета Райкова получила съвет двамата с Тишо да отидат на семеен терапевт, за да се опитат да оправят нещата помежду си. Защото в крайна сметка и двамата били наясно, че ако отчуждението между тях продължи, то бракът им е към края си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

5 коментара по “Проблеми с Тишо сполетяха Венета Райкова! (СНИМКИ)”

 1. alex

  май 20. 2014

  🙂

 2. Galabova Daniela

  май 20. 2014

  много ме ЕНЯ…това ли проблема в Бъгария ?!?!?… дали Венета е (уважавана)…

 3. Име (задължително)

  май 20. 2014

  Така ли вече се казва „уважение“, каква красива дума. Крайно време е да се попълни тълковния речник…

 4. Ана

  май 20. 2014

  Единственото лекарство е да си намери любовник и ще си живучкат щастливо.

 5. садомадо

  май 20. 2014

  ха-ха-ха горката! в секс магазините има играчки за такива ситуации

Добавете коментар