Невероятно! Сашо Диков удари джакпота на заплатата

Невероятно! Сашо Диков удари джакпота на заплатата
4.4 (88%) 5 votes

Сашо Диков си е надвил на масрафа Това, че Сашо Диков си е уредил грандиозна заплата за нашите географски ширини шокира много негови колеги

Водещият на „Дикоff” по Нова телевизия е успял да си договори заплата от двадесет бона със собствениците на bTV . Те отправили за втори път покана към устатия журналист, чието предаване се радва на висок рейтинг.

Сашо Диков си знае интереса

Сашо Диков си знае интереса

Клюката носи, че бившият спортен журналист и бивш състезател по ски имал пререкания с досегашните си босове и офертата от конкурентната медия пристигнала точно навреме. Сашо Диков беше спряган за евентуален заместник на колегата си Росен Петров. Петров напусна, за да стане политик при Николай Бареков. Преди това се шушукаше, че кандидатът за евродепутат се спречкал яко със собствениците на медията, в която работеше и това предизвикало крайното му решение да напусне. Тогава тръгна и слухът, че ще го наследи Сашо Диков. Заместникът му ще заеме „стола” на Жени Марчева, която временно е назначена на мястото на скандално напусналия й колега Росен Петров. Бившият съпруг на актрисата Аня Пенчева обаче е известен и с това, че не забравя целите си и умее да извлича дивиденти от всяка една ситуация. Не си е загубил формата, щом успя да удари джакпота в заплатите, завистливо шушукат негови колеги зад гърба му, запознати със сприхавия му нрав. Мераците и претенците на Сашо Диков обаче не свършвали дотук. Твърди се, че той поискал от работодателите си и дъщеря си Петя Дикова да стане ко-водещ в предаването. Чаровницата в момента води културна рубрика в телевизията. Целта на пробивния й баща била заедно да водят култовото шоу, като дори бил готов и с план, за да повиши рейтинга му още от началото на новото си назначение. Сашо Диков обещал, че ако през есента седне на стола на Роската Петров така демонстративно-яростно ще се карат с щерка си пред зрителите по различни щекотливи въпроси, че „Нека говорят” нямало как да не стигне върха по гледаемост.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Невероятно! Сашо Диков удари джакпота на заплатата”

  1. жужя

    май 20. 2014

    ПОМИЯР!

  2. Syota

    авг. 24. 2014

    You co’undlt pay me to ignore these posts!

Добавете коментар