Драмата с принц Хари предизвика истинска трагедия в кралското семейство и Бъкингамския дворец!

Английската кралица Елизабет и принц Чарлз преживяха страшен психически удар. Случилото се предизвика истинска трагедия в кралското семейство и Бъкингамския дворец, където подобен кошмар не се е разигравал от векове.

Причината за шока и хаоса в кралското семейство е младият принц Хари, чието състояние е твърде зле. Истината е, че принц Хари е пред самоубийство, както той съвсем сериозно заплашвал, съобщава сайтът Лайфстайл.бг, позовавайки се на чужди медии.

[caption id="attachment_315690" align="alignright" width="300"]кралското семейство Кралското семейство трепери от страх заради принц Хари[/caption]

Драмата в кралското семейство не остана скрита за никого, а и самият принц Хари не прави нищо, за да се прикрие и да опровергае слуховете. Тежката депресия, в която е изпаднал, се дължи на почти болезнената му любов към младата красавица Кресида Бонас, с която се раздели преди броени седмеци. Връзката им траеше две години, но в крайна сметка Кресида Бонас реши, че дворцовите порядки и строгите правила в кралското семейство не са за нея.

Откакто двамата се разделиха, принц Хари не е престанал да залита по спиртните напитки, да се тръшка в депресии и да не говори с никого. Цялото му съзнание било изпълнено с една фикс идея и тя е да си върне любовта на Кресида Бонас.

"Принц Хари не е добре, състоянието му е много тревожно. Веднъж вече беше на път да се самоубие като буквално се отрови с уиски, едва го влачехме и се наложи дори промивка. С всеки изминал ден обаче, той става по-зле, а кралица Елизабет и изобщо цялото кралско семейство са страшно притеснени. За тях това е убийствена трагедия, защото застрашава историята и честта на монархията", разкриват източници, близки до принц Хари и свидетели на демонстративните и самоубийствени начини, по които той изразявал мъката си.

Брат му принц Уилям, както и принц Чарлз, а и самата Елизабет били решени на всичко, за да спасят Хари от убийствената му страст и да го върнат в правия път на кралското семейство. Но само бъдещето знае дали ще успеят и дали принц Хари няма да последва злочестата участ на принцеса Даяна.