Емил Русев купонясвал диво след "Къртицата", с Боби сякаш се сдобрили! Интересно е обаче как толкова лесно забравиха обидните думи, които си отправиха един на друг?!

След края на "Къртицата 2" бе направен пищен купон с участниците и цяла продукция на предаването. Именно на него Емил Русев се е сдобрил с Борислав Атанасов, научи Kliuki.bg. Двамата даже се целунали, призна самата Къртица в "Усещане за жена" днес.

"Боби е свястно момче. Сценарият на предаването ме караше да го нападам непрекъснато, защото сме различни, но всъщност той заслужава уважение, защото беше може би най-добрият играч в мисиите, а това е една игра." - разкрива Емил Русев.

[caption id="attachment_315703" align="alignright" width="300"]Емил Русев се сдобри с Борислав Атанасов на партито на "Къртицата" Емил Русев се сдобри с Борислав Атанасов на партито на "Къртицата"[/caption]

Не е ясно как точно двамата са заровили томахавката, тъй като Боби винаги е твърдял, че е мъж на честта. Той многократно нападна Русев в различни предавания по телевизията след напускането на "Къртицата". Дори се бе застъпил за Виктория Джумпарова в големия любовен скандал. Борислав всячески показа, че не мисли Емил за истински мъж. Обратното също стана ясно.

Изведнъж обаче се оказва, че всичко било игра. Интересно как е реагирала Бориса Тютюнджиева, която остана с ужасни впечатления от Боби. Всъщност почти всички участници не харесваха Борислав по време на съвместната им игра, тъй като го определяха за манипулатор.

Kliuki.bg припомня думите на Емил Русев "Ще номинирам Борислав, защото в реалния живот с такива хора аз не контактувам". За жалост обаче се оказа, че не само контактува, но и се целува с тях. Разбира се, не е ясно къде точно е била целувката, но едно подобно сдобряване кара зрителите за пореден път да се чувстват подлъгани. Те гледат и преживяват едно предаване, а след това се оказва, че са били излъгани в името на шоуто.