Емилия няма време да повика щъркела за сестричка на Иван, но поне намира начин да зарадва синчето си

Емилия се похвали, че малкото й семейство бавно и славно нараства.

Докато всичките й фенове и цялата рода очакват да роди сестричка или поне братче на Иван, дивата се измъква хитро. Певицата наистина вярва, че не е хубаво детенцето й да расте самичко. То си има кака – Ивон, но я вижда по празници и не му е достатъчно.

Емилия се зарече да роди за втори път, но иска да изчака още малко, чу kliuki.bg. До тогава много заетата майка измисли хитър начин да утеши нетърпеливия си малчуган.

Иван от край време е луд по животните. Дори напоследък проявявал някакъв силен интерес към по-екзотични екземпляри и влечуги. Емилия не изглежда много въодушевена да търпи змии и гущери – най-много да му разреши „класически” домашен любимец.

[caption id="attachment_315727" align="aligncenter" width="196"]Емилия има ново бебе Синчето на Иван обича и "обикновени" животни[/caption]

Иванчо явно е проявил достатъчно упоритост и характер. Родителите му явно са свалили гарда. Вярно, няма влечуго в детската стая, но вместо скъпи дрешки и играчки, този път са му донесли жива изненада.

Той е мъничък, особено сладък и е на четири крака. Емилия представи новият член на семейството си – бебе Джак!

[caption id="attachment_315728" align="aligncenter" width="199"]Емилия има куче Джак Динев е новото бебе на Емилия[/caption]

На певицата й остават още няколко годинки, за да отложи „биса” за щъркела. До тогава синчето на Емилия ще има с кого да играе и да се учи на грижа за бъдещата сестричка.