Александър Сано: Веднага след финала я скъсах от…

Александър Сано: Веднага след финала я скъсах от…
4.8 (96%) 5 votes

Александър Сано призна какво точно е направил след края на „Къртицата 2“

Любовта на Александър Сано към жена му Нели Атанасова се е изляла буквално веднага след финала на „Къртицата“. Актьорът е побързал да се прибере у дома, където скъсал съпругата си от любовни удоволствия, научи Kliuki.bg.

„След финала с жена ми почти не приказвахме, а се отдадохме на други неща. Цели 3 месеца не бях я виждал и направо щях да експлоадирам. Беше ми много тежко без нея, но после й се насладих подобаващо.“ – сподели Александър Сано пред Катето Еверо в „Усещане за жена“.

Александър Сано побърква Нели Атанасова от удоволствия

Александър Сано побърква Нели Атанасова от удоволствия

Александър Сано действително много е страдал по жена си, докато е бил в Базата. Както той разкри, за 6 години заедно двамата никога не били се разделяли за повече от седмица. Сега обаче тази тримесечна раздяла им се е отразила доста ползотворно, защото в момента Сашо и Нели не могат да се наситят един на друг. Слуховете твърдят, че актьорът е ненаситен и във всеки един ден след „Къртицата 2: Разтърсване“ скъсва жена си от плътски наслади.

В този смисъл Сано е доста по-щастлив от Георги Стоянов, който макар да спечели наградата, никоя хубавица не го чакаше навън. Актьорът потвърди, че за него истинската награда е семейството му и победата в „Къртицата“ не е била най-важното, а е искал да изпробва силата на волята си, която се оказа наистина много голяма, както видяхме.

Влюбената семейна двойка даже почти не се е задържала на специалното парти по случай края на шоуто във вечерта след финала. Александър Сано само се е появил за малко, колкото да отбие номера, и след това е побързал да заведе жена си вкъщи, за да й се наслади. Напълно разбираема постъпка, тъй като любовната искра в техните отношения продължава да блести с пълна сила и то се вижда.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар