Бомба: Вижте какво правят Николета и Валери в ексклузивно ВИДЕО!

Бомба: Вижте какво правят Николета и Валери в ексклузивно ВИДЕО!
5 (100%) 6 votes

Николета и Валери Божинов отново станаха за резил, явно им е навик!

На семейство Божинови – Николета и Валери, им стана навик да се излагат пред хората и да стават за смях. Особено на Николета Лозанова, която от години е забравила всички човешки ценности и рамки на приличие. Защото единственото, което вълнува „височайшата й особа“ е да се позиционира в центъра на обективите.

Както може сами да видите в най-пресния видеоклип с присъствието на Николета и Валери, двамата са отишли да зяпат баскетболен мач на „Левски“ в Ботевград. Наоколо е пълно с народ, който вика в подкрепа на любимия си отбор, което обаче не се отнася за Николета Лозанова. Николета и Валери се се настанили на удобни места във Вип-сектора, но докато Божинов се опитва да следи мача с видим интерес, неговата благоверна Николета си човърка в телефона, както обикновено, видя Kliuki.bg.

Николета

Николета отново се изложи като кифладжийка

Физиономията й изглежда отегчена, но само до момента, в който забелязва, че камерите на папараците са я фиксирали и я снимат. Тогава вече става „интересно“. Лицето на Николета се променя буквално за секунда като тя чевръсто заема обичайната си надута поза и дори издува леко джуки ала „патешка човка“, пише Хотарена.нет.

През цялото време след това Николета отлично знае, че репортерите ще я следят зорко и не спира да театралничи. Толкова изкусно, че и актьор от Драматичния театър да й завиди. Водещата на „Поверително от NL“ започва да се преструва, че силно се интересува от това какво става на игрището и крещи като подивяла при всеки удар на „Левски“ към противниковия отбор.

Радостта и виковете й обаче са толкова престорени, че и дете от детската градина би разбрало, че Николета разиграва поредния си зле скалъпен цирк с цел реклама. До нея Валери изглежда в пъти по-естествено, тъй като човекът очевидно се кефи на мача, а не на светкавиците на фотоапаратите и камерите.

„Николета и Валери са умопомрачителни. Поне Божинов понякога дава чатлак, че може да мисли и да се държи естествено, докато Николета е жив зян. Тая е по-тъпа и от животно. Сигурно и в кенефа позира“, коментират потребители във форумите.

Коментари чрез Facebook

коментара

4 коментара по “Бомба: Вижте какво правят Николета и Валери в ексклузивно ВИДЕО!”

 1. Kari

  май 21. 2014

  как дразни тая мастия….няма ли кой да и метне един як бой че да не я виждаме поне известно време….парцал долен

 2. yyy

  май 21. 2014

  пачавра

 3. Име (задължително)

  май 22. 2014

  dolna kurva

 4. lekarstvoza vseki maj

  юни 29. 2014

  Ama taq ligla li xaxa tqse misli za vilika pak meznae ceemnogo smeshna ot strani

Добавете коментар