Ники Николов заподозрян от феновете в подмолни действия в "Къртицата 2: Разтърсване"

Скандалите около края на "Къртицата 2" продължават да бушуват в пълна сила. Вече няколко дни зрителите на предаването пишат гневни коментари по форумите, в които изказват негодуванието си относно победителите в шоуто. Kliuki.bg припомня, че Емил Каменов грабна почти 100 хил. лв. като Къртица, а брат му Георги Стоянов взе голямата награда на публиката, която е над 150 хил. лв. У всички обаче се прокраднаха сериозни съмнения за истинността на този финал, тъй като двамата братя триумфираха накуп.

[caption id="attachment_315779" align="alignright" width="300"]Ники Николов излезе хитрец Ники Николов излезе хитрец[/caption]

Последната версия, която се разглежда от фенове и медии, е свързана с измама на главния редактор Ники Николов. Не е тайна, че той избира кой да изпълнява ролята на Къртица, като дори не казва на Иван и Андрей истината. Има слухове, които твърдят, че всичко е режисирано от редактора, при това от самото начало. Той е заповядал на Емил Русев да излезе от шоуто, за да постави Емил Каменов като Къртица. След това заръчал на Георги Стоянов да пази гърба на брат си, а в замяна щял да получи победата на публиката.

Планът на Ники Николов сработи. Емил Каменов не бе разкрит напълно с помощта на Жоро, а накрая съмненията са, че вотът на зрителите е бил манипулиран. Така Ники прибрал за себе си част от парите, които били обявени за Каменов и Георги. По непотвърдена информация, Николов избрал именно братята за своя план, защото от всички останали в Базата те били най-лесни за манипулиране и машинации от негова страна.