Пъкленият план на Ники Николов с Емил Каменов и Георги Стоянов?

Пъкленият план на Ники Николов с Емил Каменов и Георги Стоянов?
5 (100%) 6 votes

Ники Николов заподозрян от феновете в подмолни действия в „Къртицата 2: Разтърсване“

Скандалите около края на „Къртицата 2“ продължават да бушуват в пълна сила. Вече няколко дни зрителите на предаването пишат гневни коментари по форумите, в които изказват негодуванието си относно победителите в шоуто. Kliuki.bg припомня, че Емил Каменов грабна почти 100 хил. лв. като Къртица, а брат му Георги Стоянов взе голямата награда на публиката, която е над 150 хил. лв. У всички обаче се прокраднаха сериозни съмнения за истинността на този финал, тъй като двамата братя триумфираха накуп.

Ники Николов излезе хитрец

Ники Николов излезе хитрец

Последната версия, която се разглежда от фенове и медии, е свързана с измама на главния редактор Ники Николов. Не е тайна, че той избира кой да изпълнява ролята на Къртица, като дори не казва на Иван и Андрей истината. Има слухове, които твърдят, че всичко е режисирано от редактора, при това от самото начало. Той е заповядал на Емил Русев да излезе от шоуто, за да постави Емил Каменов като Къртица. След това заръчал на Георги Стоянов да пази гърба на брат си, а в замяна щял да получи победата на публиката.

Планът на Ники Николов сработи. Емил Каменов не бе разкрит напълно с помощта на Жоро, а накрая съмненията са, че вотът на зрителите е бил манипулиран. Така Ники прибрал за себе си част от парите, които били обявени за Каменов и Георги. По непотвърдена информация, Николов избрал именно братята за своя план, защото от всички останали в Базата те били най-лесни за манипулиране и машинации от негова страна.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар