Преслава шокира всички на тържеството на Петко Димитров Фолк певицата Преслава заедно с приятеля си Жоро Бирмата бяха сред ВИП-гостите в елитното заведение на бизнесмена, за да отпразнуват раждането на сина му Доминик

Преслава заедно с гаджето си, милионерския син Жоро Бирмата уважиха купона за бебето на Яна Акимова и Петко Димитров.

Щастливият татко, който има втора мъжка рожба, първото му момче Виктор е син на водещата Мария Игнатова щедро отпразнува щастливото събитие в елитното си заведение сред приятели. Сред официалните гости бяха знойната пайнерка и нейното гадже.

[caption id="attachment_315784" align="alignright" width="300"]Преслава заряза Бирмата Преслава заряза Бирмата[/caption]

Очевидци в заведението твърдят, че любимката на тинейджърите била много неспокойна и непрекъснато подхвърляла на приятеля си, че й е време и тя да стане майка. Жоро Бирмата обаче се държал като пълен непукист и дори от време-навреме доста ядовито скърцал със зъби на гаджето си.

Младокът хич не му било до главата и изобщо не отразявал подобаващо желанието на Преси, а просто искал да се отпусне и да опита от невероятните вкусотии и да глътне отлежали напитки. Близки до двойката твърдят, че скандалите между двамата ставали все по-чести и по-бурни, научи Kluiki.bg.

Темата, около която се вихрели била, че милионерския син е твърде несериозен и не поема отговорност, нито прави крачка към едно по-отговорно отношение в развоя на връзката им.

Клюката носи, че с бъдещия си свекър, бащата на Бирмата, пернишкия милионер Евлоги Станоев Преси изобщо не се дишала. Той искал наследника му да се откаже от мераците си да направи изпълнителката на „Режим неприлична” своя законна половинка.

Според Бирма – старши сина му пръскал луди пари по Преси, а тя му ги източвала. Затова родителят резнал издръжката на наследника си, като го оставил да се справя с петнадесет бона на месец.

Отчаяна от факта, че Бирмата не й засвидетелства нужното според нея внимание, а е вдаден единствено на вихъра на тържеството Преси се изстреляла като боен самолет и оставила гаджето си да продължи да купонясва сам.

Тя се извинила на домакина, че ще се подготви за участие на следващия ден, но клюкари в заведението не пропуснали да отбележат как очите на фолк дивата се напълнили със сълзи от безсилие.