Никол върти момчетата на малкия си пръст от сега, а мама и тате вече действат по въпроса за братчето

Никол, Николета и Валери Божинови се вълнуват от една-единствена тема - момчета!

Каквито и кусури да намират на най-одумваната светска двойка у нас, едно не може да им се отрече – обожават детето си. Щерката на Николета и Валери винаги получава най-доброто. Никол Божинова може да е скъсала главата на тате, но показва качествата на мама. Каквото поиска, получава го на момента. Сладуранката винаги е нагиздена по последна мода, радва се на всички забавления, които могат да се купят с пари и май вече бележи успех сред момчетата, видя kliuki.bg.

Никол Божинова отбеляза два невероятни рождени дни в живота си, гледа най-готините детски филмчета на кино още не премиерата. А последният подарък за принцесата е най-любимото детско шоу – цирк и то „Балкански”.

На него сладураната беше придружена не само от досадни възрастни, но и от кавалер. Явно Никол от сега умее да привлича мъжко внимание и бързо детронира татенцето от първото място в сърцето си.

[caption id="attachment_315809" align="aligncenter" width="295"]Никол отиде на цирк Никол отиде с гадже на цирк - Сбогом, тати, ти вече не си №1![/caption]

Валери обаче не изглежда сърдит. Той показва намерения още веднъж да мине по пътя на среднощното хранене и смяната на памперси. Валерко не всеки ден е с него, а Никол иска братче!

[caption id="attachment_315808" align="aligncenter" width="300"]Никол иска бебе Никол иска братче, Валери - равенство в къщи, а Николета - някой, който да прилича на нея[/caption]

Щом принцесата настоява, няма сила, която да я откаже от намеренията й. Николета май също няма против и дори си има аргумент – момиченцата приличат и са привързани повече към бащите си, а момченцата – са за мама.

Така че на малката Никол Божинова май няма да чака дълго, докато получи братче от щъркела!