Ивайла Бакалова не може да повярва, че шампионът на "Къртицата 2" се оправдава по този нелеп начин! Георги Стоянов продължава да доказва, че не заслужаваше победата!

Голямото предателство на Георги Стоянов е тема номер едно след края на "Къртицата 2". ММА боецът не заслужаваше шампионската титла на предаването и това вече си личи с най-пълна сила, тъй като се отнесе с Ивайла Бакалова крайно недостойно. Самата хубавица не може да повярва, че Жоро просто я е използвал за победата в шоуто, но това вече е факт. Той няма намерение да се свърже с бившата Мис България и го заяви ясно в ефира на различни предавания след триумфа.

Все пак обаче Георги е намислил своето оправдание, научи Kliuki.bg. Както се знае, Жоро беше в коалиция с Емил Каменов и Ивайла Бакалова, която се усети най-много след разкриването на първата Къртица Емил Русев. Тримата са имали хитър план да изстрелят поне единия към голямата награда, както и да помогнат на Каменов да спечели парите като Къртица. Договорката е била да делят сума от около 250 хил. лв на три, тъй като на практика триумфът на Георги и Емил беше в резултат от работата на целия отбор. Братята обаче излъгаха Бакалова със смешно оправдание след шоуто.

[caption id="attachment_315834" align="alignright" width="300"]Ивайла Бакалова бясна на Георги Стоянов Ивайла Бакалова бясна на Георги Стоянов[/caption]

Оказва се, че те няма да дадат и стотинка от големите си суми на Ивайла, понеже тя не завърши шоуто и не достигна до финала. Слуховете твърдят, че те са щели да делят само при условие, че и тримата са на финал. Всъщност това щеше да се случи без проблем, но красавицата се контузи жестоко и това й попречи да я видим във финалната битка.

Наглостта на Георги Стоянов обаче е безкрайна. Той не възнамерява да изпълни обещанието си към Ивайла Бакалова, защото тя не е стигнала до финала. Доста подла постъпка, предвид причината да не стигне, но Жоро доказа, че не е сред достойните мъже още по време на престоя си в Базата, когато налетя да бие Марина и Бориса.

Ивайла Бакалова е направо бясна от постъпката на Георги. Тя не е очаквала той да не й даде нищо от печалбата. Макар да прибра солидна сума от "Къртицата", Ивайла е очаквала да види нещичко и от братята, тъй като без нея те бяха загубени в шоуто. Бившата Мис България е разочарована най-вече от Жоро, защото го имаше за приятел, а и ММА боецът по принцип е лидерът в отношенията с Емил Каменов.