Константин и Коко Динев празнуваха „семейно” (СНИМКИ)

Константин и Коко Динев празнуваха „семейно” (СНИМКИ)
4.4 (88%) 5 votes

Константин и Коко Динев черпиха за свое здраве като улегнали господа

Константин и Коко Динев празнуваха заедно имен ден!

Старите бойни другари са неразделни дори да твърдят, че са си закачили плейбойските „бутонки” на гвоздея. Певецът и бизнесменът си припомниха славното ергенство и на връх именния си ден, когато за пореден път избираха да отбележат заедно, научи kliuki.bg.

Вместо да гонят фусти обаче, Константин и Коко Динев кротко си седяха до „госпожите” и се изкушаваха само от маркови питиета. Снимки от милото семейно тържество бяха споделени само от половинката на бизнесмена – Емилия.

Константин и Коко Динев празнуват

Константин и Коко Динев вече нямат време за гаджета. Пазят ги госпожите!

Константин и Коко Динев празнуват

„Честит имен ден!“ за Константин и Коко динев

Четиримата открай време са страшно близки и дори бяха на път да се сродят. Константин и Коко Динев се познават отдавна – преди Емилия да стане половинка на бизнесмена. Старото им приятелство беше причина певецът да покани първо тях за кумове на сватбата си. Тогава обаче се появиха странични проблеми и свидетели на брака на Коцето и Надежда станаха друго семейство. Това не обаче не стана причина да им се развалят отношенията им, а напротив. Още са толкова близки, че празнуват най-личните си празници заедно.

Компанията се почерпила доволно. Емилия сподели с всичките си фейсбук-последователи колко хубава е била семейната им сбирка. Е, остатъка от вечерта семейство Славчеви, като по-млади, мина в лудеене. Константин и Надя избухнаха в „Плаза” наред с всички студенти в заведението, но кой може да им се сърди?!
nadeto 3

koce

koce i ilian

nadeto

И Надето май е скъсала синджира на празника на мъжлето си

И Надето май е скъсала синджира на празника на мъжлето си

А и кой знае?! Може би някой ден четиримата все пак ще се сродят…Константин и Коко Динев могат все пак да си станат кум и кумец – но на сватбата на Емилия!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар