Разкритие: Лъсна най-голямото унижение на Диляна Попова!

Разкритие: Лъсна най-голямото унижение на Диляна Попова!
5 (100%) 2 votes

Диляна Попова се е подложила на най-жестокото унижение за една жена, заради Асен Блатечки!

Най-голямото унижение на Диляна Попова излезе наяве. Оказа се, че бременната манекенка е загърбила женското си достойнство, заради Асен Блатечки, когото копнела да има, с цената на всичко – дори собствената си чест.

Близки до Диляна Попова и Асен Блатечки разкриха, че красавицата е съвсем права, когато твърди, че е по-богата и независима финансово от актьора Асен Блатечки. Нещо повече – в началото на връзката им, тя решила да го спечели, каквото и да й струва това и то съвсем буквално.

Диляна Попова

Диляна Попова завъртяла главата на Асен Блатечки не само с красотата си, но и с подаръци

Диляна Попова постоянно правела скъпи подаръци на Асен Блатечки и неколкократно организирала екскурзии в чужбина, които забележете – плащала самата тя. Двамата с Асен Блатечки си прекарвали повече от чудесно, без обаче той да се бръкне в портфейла нито веднъж.

„Асен в никакъв случай не е използвач или материалист. Самата Диляна Попова си е виновна, защото тя му предлагаше „баницата“ и настояваше той да я изяде до трохичка. Вярно е, че не Асен Блатечки, а самата тя си купи жилище на цена от 200 000 лева, които ще изплаща дълги години. Асен е обикновено и скромно момче, а тя му завъртя главата не само с атрактивността си, но и с глезотиите, които се съсипа да му предлага“, разкриват познати на новата светска двойка, научи Kliuki.bg.

Припомняме, че самата Диляна Попова не сдържа яда си, когато в медиите се пусна слуха, че е настоявала Асен Блатечки да й купи апартамент, за да роди детето им. Както и че драпа той да си намира повече роли в театъра, за да я задоволява финансово, пише агенция Пик.

„Диляна Попова е абсолютно осигурена и финансово обезпечена жена. Само дето не беше редно да печели любовта на Асен с подаръци и почивки. Той така или иначе е влюбен в нея, поне за момента. Но всичките пари на света няма да я спасят, ако продължава да го ревнува, както досега“, коментират източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Разкритие: Лъсна най-голямото унижение на Диляна Попова!”

  1. дядка

    май 22. 2014

    ха-ха мъжкарът се оказа мухльо

Добавете коментар