Слави бесен на Цветелина Грахич заради гаджето й

Слави бесен на Цветелина Грахич заради гаджето й
4.5 (90%) 4 votes

Цветелина Грахич попадна под стрелите на Слави Трифонов, заради гаджето си

Цветелина Грахич била подложена на тормоз от Слави заради падалката си по ром
Ексцентричната босненка била в потрес от грозните клюки по неин адрес, че мъжът до нея бил от недолюбван етнос. Заради това тя се реши на крайната мярка, като официално показа приятеля си.Веднага в изданията тръгнаха коментари от зловещи, още по-зловещи и гадни.

Цветелина Грахич е жестоко обидена

Цветелина Грахич е жестоко обидена

Певицата Цветелина Грахич заяви, че не изпитва неудобство, че той е ром. Мургавелкото се казва Кристиян Шаламанов и пее в ромския оркестър „Рико Бенд”.
Пред изумените си приятели тя се похвалила, че циганинът е много мил и добър човек и тя се радва на връзката си с него.

Преди известно време спрягаха името на Цветелина Грахич в любовна авантюра с това на колегата й Георги Милчев-Годжи.

Двамата бяха избрани да заминат на турне в Америка. Според клюката Годжи предложил на скандалната си колежка брак и тя била приела, още докато били зад океана. Нищо подобно обаче не се случи. По-късно се разбра, че Цветелина Грахич има човек, който нощем й топли леглото, а Годжи също си има приятелка. Но тя не се казва Цветелина Грахич.

Колегите й от „Ку-ку бенд” също били шокирани от избора, но все пак приятелски приели новата тръпка на Грахич. Единствено шефът й Слави Трифонов не могъл да се примири с изгората на певицата си.

Клюката носи, че водещият на предаването „Шоуто на Слави” бил настроен доста агресивно. Дългият фучал, че бек вокалистката е направила грешен избор и си е хванала неподходящ мъж. Слави беснеел всеки път, когато циганинът обикалял около студиото, за да чака Грахич след представлението.

След като разбрал какъв мъж си е избрала неговата певица, Слави Трифонов не забравял всяка вечер да й го натяква и съветва да го зареже. Може би заради отношението на шефа й наскоро тръгна и друг слух, че Цветелина Грахич е зарязала култовото шоу и ще търси препитание другаде.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Слави бесен на Цветелина Грахич заради гаджето й”

  1. Iulka Tosunova

    юни 25. 2014

    mn e sladka

  2. Име (задължително)

    юни 29. 2014

    Напишете вашия коментар тук…

Добавете коментар