Цветелина Грахич лудо влюбена - това тя демонстрира наскоро при посещение на дискотеката на Константин

Спряганата за любима на Георги Милчев - Годжи и кого ли още не - Цветелин Грахич, твърдо отричаше да има нещо между нея и някои от екипа на "Шоуто на Слави", но пък и дълго време не показваше, нито споделяше каквото и да било за човека, когото обича, припомня Kliuki.bg.

В крайна сметка наскоро явно певицата е решила да даде воля на своите дълбоки чувства и да направи половинката си публично достояние пред цяла България, щом в толкова колоритно заведение като дискотеката на Константин се появява с него, снима се и споделя, че това е мъжът до нея, пише "За жената".

[caption id="attachment_316013" align="alignright" width="280"]Цветелина Грахич лудо влюбена Цветелина Грахич лудо влюбена[/caption]

А въпросният младеж се казва Кристиян Шаламанов, както стана известно преди седмици. Не се дават много подробности откога са заедно двамата с Грахич и мислят ли за нещо по-сериозно, но по снимките от въпросната дискотека се вижда, че вокалистката на Слави Трифонов е доста увлечена, дори може би е влюбена в половинката си и той също е щастлив до нея.

[caption id="attachment_316015" align="alignleft" width="300"]Една от певиците при Слави Трифонов - Грахич Една от певиците при Слави Трифонов - Цветелина Грахич[/caption]

Всъщност и за самата Цветелина Грахич почти нищо не се знае в публичното пространство, освен че пее при Слави, но въпреки честите промени с външния си вид, Грахич сякаш страни от скандали и клюки. Затова тази по-официална поява с приятеля й е нещо по-специално и е повод да се говори, че този мъж е важен за нея повече от другите й авантюри.