Мартина сподели най-големия си страх за Слави Трифонов пред близки приятели!

Мартина Огнянова, която има романтична връзка със Слави Трифонов от близо четири години, е изпаднала в униние и страх за бъдещето си с шоумена. Балерината признала напълно откровено пред приятели, че отношенията й със Слави Трифонов не са същите като преди и тя сериозно се бои, че ще го изгуби.

"Връзката ми със Слави Трифонов се разпада. Не знам защо, но нещата вече не са такива, каквито бяха. Дори погледът на Слави е различен. Обичам го и любовта ми към него е същата като в началото, но се съмнявам дали при него е така. Страхувам се", това разкрила Мартина Огнянова пред приятелите си и признала, че ужасът да не изгуби Слави Трифонов я накарал да се допита до най-известната астроложка Алена.

[caption id="attachment_316061" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов Мартина страшно се бои, че ще изгуби Слави Трифонов[/caption]

Мартина пръснала цели 3000 лева, за да й изготви Алена пълен хороскоп, обхващащ само и единствено въпроса с личния й живот и бъдещето й със Слави Трифонов. Мартина все по-често намеквала и пред колегите си от "Шоуто на Слави", че е готова и силно иска да има дете от Слави Трифонов, но той продължавал да се опъва.

Запознати разкриха, че в началото на връзката им Слави Трифонов бил като заслепен и виждал само Мартина. С течение на времето и общото съжителство обаче, първоначалната лудост отминала и Слави Трифонов и Мартина през повечето време изглеждали и се държали като обикновена и отегчена един от друг двойка.

"Двамата дори не си говорят понякога. Сядат на обяд или вечеря в ресторант, а Слави Трифонов забива поглед в чинията - хапва и мисли свои си работи, докато до него Мартина скучае или бъбри нещо, което Слави не чува", разказват колеги на Слави Трифонов, разбра Kliuki.bg.

Родителката на Мартина на свой ред отдавна обикаляла по врачки и ясновидки, за да пита дали щерка й ще успее да впримчи Слави Трифонов с дете. Жената силно се надявала, че най-известният и богат шоумен у нас ще й стане законен зет.