Скандал в ТВ7: Бясна кавга между Иван Христов и Ирина Тенчева!

Скандал в ТВ7: Бясна кавга между Иван Христов и Ирина Тенчева!
4.7 (93.33%) 6 votes

Колегите на Иван и Ирина луднаха от крясъците им!

Див скандал се разрази в коридорите на ТВ7, където опосумът Иван Христов и благоверната му Ирина Тенчева си вдигнаха бясна кавга. Двамата крещели с цяло гърло, без да ги интересува, че колегите им стават свидетели на махленските им разправии. Взаимоотношенията между Иван Христов и Ирина стават все по-зле, коментираха служители на телевизията.

Иван Христов и Ирина Тенчева, за която продуцентът заряза законната си съпруга Вихра и малката си щерка Ава, преживяват истински срив във връзката си. Двамата се карат все по-често, защото се оказало, че вижданията им по много въпроси от живота, се разминават тотално. Когато любовното замъгление отминало, те си дали сметка, че са дяволски различни един от друг.

Иван Христов

Иван Христов и Ирина Сарачинова са като куче и котка напоследък

Този път скандалът бил провокиран от идеята на Ирина Тенчева да става донор на яйцеклетки, което Иван Христов посрещнал на нож. „Ти луда ли си, ма?! Това е поредната глупост, която ти хрумна. Какво ти става, та не можеш да живееш като нормален човек?!“, крещял Иван Христов почти в изстъпление, разбра Kliuki.bg.

Според колегите му, Иван Христов се ужасявал при мисълта, че от дарените яйцеклетки на Ирина Тенчева в крайна сметка могат да се родят деца, които не се познават след години може да се влюбят, а да знаят, че са роднини. Продуцентът бил категорично против тази идея на жена си, но Ирина не искала и да чуе – решението й било вече взето.

„Иван Христов полудява от постоянните хрумки на Ирина, която в един момент решава да сади домашни домати на терасата си, друг път хуква да храни бездомни хора и улични кучета, а сега и това. Вярно е, че постъпката е благородна, но Иван Христов иска да живее един съвсем друг и доста по-обикновен живот“, разказват колегите му.

От своя страна пък Ирина Тенчева се била отдала на каузата, тъй като заявила, че след 50-ина години много малко жени ще раждат по естествен начин и тогава единствената възможност ще бъде изкуственото зачеване. Тя искала да има принос за развитието на обществото и думите на Иван Христов минавали покрай ушите й.

„Като толкова искаш да се занимаваш с нещо извън работата, роди си още едно дете и си гледай него, а не върши глупости“, викал Иван Христов в коридора на ТВ7.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Скандал в ТВ7: Бясна кавга между Иван Христов и Ирина Тенчева!”

  1. Име (задължително)

    май 25. 2014

    Глупости .Вчера Ирина беше в Гърция 🙂

Добавете коментар