Отчаянието я сломи: Анелия се разплака на участие! (СНИМКИ)

Отчаянието я сломи: Анелия се разплака на участие! (СНИМКИ)
5 (100%) 7 votes

Анелия рухна психически, не можа да прикрие сълзите си!

Поп фолк дивата Анелия се предаде изцяло. Отчаянието й взе връх и тя не можа да прикрие сълзите си по време на последния си лайф в нощен клуб. Това разкриха присъстващи в заведението клиенти, потресени от посърналия вид и мъката на Анелия.

Душевната драма на Анелия се дължи на факта, че преди броени дни тя изгуби любимия си мъж в лицето на министерския син Калоян Арсенов. Арсенов заряза Анелия, без да му трепне окото. Нещо повече – до него вече има друга жена и тя е скандалната изкусителка Калина Паскалева от риалити формата „Островът на изкушението“, разбра Kliuki.bg.

Анелия

От усмивката на Анелия нямаше и следа цяла нощ

Изневярата и подлото предателство на Калоян Арсенов срина изцяло Анелия, която не криеше голямата си любов към него. По време на последния си лайф тя забавляваше клиентите с каменно и посърнало лице и бе облечена цялата в черно. През една от паузите между парчетата, Анелия седна на едно сепаре със свои приятели, а десетина минути по-късно по страните й се търкулнаха сълзи.

Анелия по-тъжна от всякога

Анелия по-тъжна от всякога

Анелия страда силно заради изневярата на Калоян

Анелия страда силно заради изневярата на Калоян

„Анелия говореше с някаква жена и очевидно й разказваше за раздялата с Калоян Арсенов, защото лицето й беше сгърчено от болка. Малко след това тя се разплака, а другата я прегърна и явно се опитваше да я успокои. Анелия се опита да се скрие от посетителите, за да не видят, че плаче, но не успя. Всички я гледаха втрещени и се чудеха какво става“, разказват посетители на нощния клуб.

Тя не се усмихна дори на феновете си

Тя не се усмихна дори на феновете си

Анелия не издържа и се разплака

Анелия не издържа и се разплака

Дори по време на изпълненията си, Анелия сякаш била забравила за пословичния си професионализъм, който винаги е демонстрирала. Фенове идвали при нея за снимки, а тя не отказвала на никого. Само дето лицето й не можело да се разтегне в дори насилена усмивка.

Припомняме, че до момента нито Анелия, нито Калоян Арсенов са разкрили истината, че връзката им е приключена. Анелия се е потрила от медиите и не обелва и дума за страданието си, но всички от светския елит на столицата са наясно с бруталната измяна на Калоян, която замени Анелия с по-младата и провокативна Калина Паскалева.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Отчаянието я сломи: Анелия се разплака на участие! (СНИМКИ)”

  1. maia

    авг. 14. 2014

    goliama rabota che tozi si e nameril druga jena,i ani shte si nameri drug!kakvo tolkova e stanalo?a i tya vednuj veche se e jenila i dete ima taka che da ne surdi mnogo 🙂 pojelavam i po-bogat i oshte po krasiv ot prednia da si naqmeri za v budeshte ,tya go zalujava!

Добавете коментар