Тотален обрат: Миро разкри неподозирана истина за хубавата Елена!

Тотален обрат: Миро разкри неподозирана истина за хубавата Елена!
5 (100%) 3 votes

Бившият съпруг на хубавата Елена от „Денсинг старс“ разкри неподозирани неща за нея!

Миро е познат на повечето българи като съпругът, или бившият съпруг на хубавата Елена от форматите Биг Брадър и Денсинг старс. След публичния резил и унижение, на които го подложи хубавата Елена като му изневери пред очите на всички в Биг Брадър, Миро сложи край на брака им.

Години наред той изобщо не е отварял дума за хубавата Елена, която за него била прочетена книга. Миро признава, че в живота му има друга жена, която обожава и за която иска да се ожени, колкото може по-скоро и това е бившата манекенка Катя Дюлгерова.

Хубавата Елена продължава да търси бившия си съпруг

Хубавата Елена продължава да търси бившия си съпруг

Днес обаче Миро не издържа да чете и слуша разказите на хубавата Елена за него и брака им и най-сетне проговори. За да разкаже неподозирана истина за отношенията си с Елена през годините, в които тя вече не му е жена, пише „Галерия“.

Оказа се, че хубавата Елена лъже като твърди, че няма и не иска да има никаква връзка с Миро. Той заяви, че хубавата Елена все още продължава да го търси и редовно му звъни по телефона, за да му разказва как върви животът й. Често пъти търсела съвети от него по различни въпроси, или просто се хвалела с нещо хубаво, което й се е случило, научи Kliuki.bg.

„Аз не звъня на Елена. Нямам какво да си кажа с нея и нищо, свързано с живота й не ме интересува. Загърбил съм всички спомени с нея и съм щастлив с Катя. Дори в известна степен съм благодарен за изневярата й, защото ако не беше станало така, сега нямаше да бъда с една истинска жена, която обичам. Не знам защо, но Елена сякаш не може да забрави, че сме разделени и продължава да ме търси, за да споделя с мен“, разкри Миро за хубавата Елена.

Припомняме, че до хубавата Елена също има нов мъж, с когото тя твърди, че се чувства божествено. Интересното тогава е защо не споделя с мъжа до нея, а продължава да телефонира на бившия, когото нарани и унизи по толкова брутален начин преди години. Дали пък чувствата на хубавата Елена към Миро не са още живи?!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Тотален обрат: Миро разкри неподозирана истина за хубавата Елена!”

  1. Хан Аспарух

    май 25. 2014

    🙂

Добавете коментар