Валери-младши беше повече от щастлив Синът на Валери Божинов се наслади на умението да мята пръчка и лови риба

Валери-младши е наистина много щастлив от присъствието на Ники Михайлов до себе си и до своята майка. Защото вратарят Ники Михайлов доказа, че не само държи на своята половинка Алисия, но като истински джентълмен умее да забавлява и нейното дете.

[caption id="attachment_316093" align="alignright" width="300"]Ники Михайлов е непрекъснато до Валери-младши Валери-младши е непрекъснато с Ники Михайлов[/caption]

А спортистът показа, че знае как да забавлява най-любимите си хора и да им донесе радост. Плейбоят успя да шокира най-близките до сърцето си като ги заведе сред природата, на язовир, разбра Kluiki.bg.

Там вратарят на националния ни отбор научи малкия син на Валери Божинов как се мята въдица, слага стръв и лови риба. Момчето прекарва много повече време със своя неофициален пастрок, отколкото с родния си баща, възмущават се искрено фейсбук-маниаците.

Потребителите на виртуалното пространство откровено питат кой е истинския баща на Валери-младши, разкрива http://hotarena.net/kato-istinsko-semeistvo-mihailov-zavede-valerko-i-alisiq-na-ribolov-video-i-snimki

Те са искрено възмутени от непукизма и безразличието на настоящия съпруг на Николета Лозанова и перченето му във Фейсбук с екзотичните ваканции с НиЛо и малката Никол, видеа от маниашко пазаруване и едновременно с това игнориране на първородното си дете.

Ники Михайлов обаче, за разлика от биологичния му създател, обича да се забавлява в компанията на малкия Валери. Валери-младши пък му отвръща с обич и привързаност. Клюката донесе преди време, че вратарят и Алисия са разделени. Но последните снимки от почивката на тримата сред природата, на язовира говорят точно обратното.

Ники Михайлов, певицата Алисия и малкия Валери-младши, като истинско семейство са заедно и са по-щастливи от всякога. Като светски персони Ники и поп фолк певицата също обичат ваканции до екзотични дестинации, шопинг из наши и чужди МОЛ-ове, но също така отмарят сред красотата и спокойствието на природата.

А разбивачът на женски сърца пък категорично доказа, че е умее да поема отговорност и да се грижи за чуждото дете, което е приел като свое. Това пък, твърдят маниаците във Фейсбук превръща Ники Михайлов във всеобщ любимец.