Палавата моделка Бориса Тютюнджиева е засечена с ново гадже Бориса Тютюнджиева е била изключително близка също с известна персона в светските среди

Бориса Тютюнджиева бе засечена в нощен клуб с един от продуцентите на „Къртицата” Андрей Арнаудов. Още докато беше в залата, виновницата за много мокри мъжки сънища призна, че има човек, който за нея е повече от приятелска симпатия.

[caption id="attachment_316158" align="alignright" width="300"]Бориса Тютюнджиева е с ново гадже Бориса Тютюнджиева е с ново гадже[/caption]

Дали Андрей ще се окаже категорично новата тръпка на знойната хубавица? Името на нашумялата манекенка е свързана с много от имената на ВИП-персоните. Бориса Тютюнджиева, изявяваща се и като актриса в редица български сериали беше спрягана за любовница на футболния бос, палавника Коко Динев и най-популярния ни футболист, играчът в „Монако” Димитър Бербатов, припомни Kluiki.bg.

Скандалната красавица отрече да има общо с двамата. Тя заяви в редица предавания и пред пресата, че с настоящия съпруг на поп фолк дивата Емилия нямат нищо общо, дори бегло са се засичали в различни нощни клубове на столицата. Тя каза и своето категорично „не”, че са били интимни и с уникалния ни футболист Бербо.

Но пък красавицата не забрави за спомене, че са имали трайни забежки с друг наш популярен играч, вратарят Ники Михайлов. Според нея с татуирания футболист те наистина са делели общо легло и са били изключително близки, докато моделката не разбрала, че той прави „джиджи-биджи” и с Николета Лозанова.

След като разбрала това, тя му дала пътя и заявила, че няма да играе трета в една връзка. Ники Михайлов обаче беше бесен на твърденията на Бориса и дори се закани двамата да се видят в съдебната зала. Настоящото гадже на чалга дивата Алисия обаче не е осъществил заканата си.

Поредната симпатия на Бориса Тютюнджиева шокира много хора. Очилатият водещ и продуцент Андрей мачкаше чаршафите доскоро със старото си гадже Надя. Те си дадоха шанс отново преди около една година.

Клюката носеше, че работата между двамата е сериозна и дори планират в скоро време да си имат и наследник. Но явно страстта към скандалната Бориса е надделяла и Андрей се появи официално, без да се крие с нея, като държанието между тях говореше за повече от нормална приятелска привързаност.