Нещастието на Слави Трифонов трогна до сълзи колегите му!

Нещастието на Слави Трифонов трогна до сълзи колегите му!
2.3 (45%) 4 votes

Нещастието на Слави Трифонов втрещи колегите му, а някои се просълзиха!

Нещастието, което се случи на Слави Трифонов трогна до сълзи колегите му в телевизия bTV. Страшно притеснени за него са не само хората от екипа на „Шоуто на Слави“, но и останалите служители на водещата тв у нас. По-чувствителните сред тях, главно жени, се просълзили след като чули новината за Дългия.

Оказа се, че рекламираното здравословно подобрение на Слави Трифонов не отговаря на истината, тъй като очите на шоумена се влошили драстично, за това съобщи вестник „Галерия“, цитиран от Пик. Слави Трифонов вече не можел да чете нормално сценариите за шоуто си, а хората му били принудени да ги пренаписват специално на отделни листове с огромен шрифт.

Слави Трифонов

Зрението на Слави Трифонов драстично се влошава

„Всички знаят, че Слави Трифонов имаше сериозни проблеми с очите като това бе и причината той да напусне преди време шоуто си за 9 месеца. Тогава проблемът бе с лявото му око, което не можеше да вижда централно, а единствено с периферното зрение. Слави Трифонов си служеше основно с дясното, но сега и то се влоши“, разкрили хора от „Шоуто на Слави“.

По думите им, огромният проблем със зрението на Слави Трифонов може да доведе дотам, че Дългия да не е в състояние да продължи да върши работата си, както досега. Което обаче ще е пълен и категоричен срив за предаването, тъй като без Слави Трифонов то е равносилно на нула.

„Нещастието на Слави Трифонов е голямо и само той си знае какво изпитва от много време насам. Освен с очите, той има и голям проблем с краката след прословутото падане на турнето си в Стара Загора. Откакто му поставиха златен пирон в крака, не може да седи изправен повече от 20-ина минути и това бе и причината да заменят стълбите в студиото с ескалатор. Сега се влоши отново с очите и колегите са страшно разстроени от новината. Всички се молят за него и стискат палци“, коментират хора от екипа на Слави Трифонов.

Коментари чрез Facebook

коментара

5 коментара по “Нещастието на Слави Трифонов трогна до сълзи колегите му!”

 1. Хан Аспарух

  май 26. 2014

  ……………

 2. Liusi Vasileva

  май 27. 2014

  Как няма да реват.нали им плаща тлъсти заплати.Ето ,че парите не го направиха по-щастлив.май като свиреше на цигулка в подлезите и продаваше мартеници и беше неизвестен шоуменът беше по-щастлив,нали Славчо.

 3. Rumen Iliev Iliev

  юни 25. 2014

  Interesno mi e zashto trjabva da ni zanimavat sas zdraveto na Trifonov,ima pari da se lekuva,da se maha ot ekrana che e bezinteresen i d avarvi na mayka si ………

 4. Име (задължително)

  окт. 07. 2014

  Abe kvi ste takiva prostaci vsi4kite be da vi e qd na nai uspeliq choumen v ubitata ni strana. Da puknete dano vsi4kite nedobrojelateli i zavistnici

 5. ДОБЪР ЧОВЕК

  мар. 12. 2015

  ЛОШИ ХОРА
  НЕ БЪДЕТЕ ЗЛОБНИ
  ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА
  НЕКА НИКОГА ДА НЯМАТЕ ТАКЪВ ЗДРАВОСЛОВЕН ПРОБЛЕМ
  ВИЕ СИ НЯМАТЕ НА ПРЕДСТАВА КАК СЕ ЧУВСТВА СЛАВИ
  А НА ТЕБ СЛАВИ,
  ЖЕЛАЯ ТИ ОТ СЪРЦЕ ДАНО ДА СЕ ОПРАВИШ
  ТИ ГО ЗАСЛУЖАВАШ.

Добавете коментар