Нещастието на Слави Трифонов втрещи колегите му, а някои се просълзиха!

Нещастието, което се случи на Слави Трифонов трогна до сълзи колегите му в телевизия bTV. Страшно притеснени за него са не само хората от екипа на "Шоуто на Слави", но и останалите служители на водещата тв у нас. По-чувствителните сред тях, главно жени, се просълзили след като чули новината за Дългия.

Оказа се, че рекламираното здравословно подобрение на Слави Трифонов не отговаря на истината, тъй като очите на шоумена се влошили драстично, за това съобщи вестник "Галерия", цитиран от Пик. Слави Трифонов вече не можел да чете нормално сценариите за шоуто си, а хората му били принудени да ги пренаписват специално на отделни листове с огромен шрифт.

[caption id="attachment_316155" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов Зрението на Слави Трифонов драстично се влошава[/caption]

"Всички знаят, че Слави Трифонов имаше сериозни проблеми с очите като това бе и причината той да напусне преди време шоуто си за 9 месеца. Тогава проблемът бе с лявото му око, което не можеше да вижда централно, а единствено с периферното зрение. Слави Трифонов си служеше основно с дясното, но сега и то се влоши", разкрили хора от "Шоуто на Слави".

По думите им, огромният проблем със зрението на Слави Трифонов може да доведе дотам, че Дългия да не е в състояние да продължи да върши работата си, както досега. Което обаче ще е пълен и категоричен срив за предаването, тъй като без Слави Трифонов то е равносилно на нула.

"Нещастието на Слави Трифонов е голямо и само той си знае какво изпитва от много време насам. Освен с очите, той има и голям проблем с краката след прословутото падане на турнето си в Стара Загора. Откакто му поставиха златен пирон в крака, не може да седи изправен повече от 20-ина минути и това бе и причината да заменят стълбите в студиото с ескалатор. Сега се влоши отново с очите и колегите са страшно разстроени от новината. Всички се молят за него и стискат палци", коментират хора от екипа на Слави Трифонов.