Диляна Попова и Асен Блатечки скандализираха с решението си, но вече не издържат!

Месеци наред медиите разпъват на кръст новата светска двойка Диляна Попова и Асен Блатечки. Разводът на актьора и неочакваната бременност на прелестната манекенка станаха повод за всевъзможни спекулации и клюки, от които никое от семействата на двамата не се чувства добре.

Затова бъдещите родители решили да послушат съвета на таткото на Диляна Попова - Красимир Попов и да планират преместването си в чужбина. Почитателите на Асен Блатечки със сигурност ще изпаднат в непреодолима депресия, но фактът си е факт - любимецът им се умори от злобни нападки и лъжи, и смята, че емигрирането му зад граница ще донесе спокойствие не само на него и Диляна, но най-вече на щерка му Катерина, която обожава, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_316162" align="alignright" width="300"]Асен Блатечки Асен Блатечки и Диляна Попова решиха - бягат от кошмара у нас![/caption]

"Да, твърдо съм на мнение, че за Диляна и Асен Блатечки ще е най-добре ако живеят навън. Нейната професия е интернационална, а той е достатъчно талантлив, за да се реализира в друга държава. Тормозът от жълтите вестници ни дойде в повече и аз лично ги посъветвах да обмислят бягство от България", заяви в интервю таткото на Диляна Попова - Красимир.

Красимир Попов хвърли и още една бомба с изказването си и тя е, че Диляна Попова и бившата на Асен Блатечки не само не се мразят, но са в прекрасни отношения. Катерина Горанова приела съвсем нормално и спокойно развода си с Асен Блатечки и не таяла никакви лоши чувства към манекенката.

"Напротив - идея нямате колко добре се разбират Диляна и Катерина. Щерка ми още не се познава с малката Катя, но затова пък със съпругата на Асен Блатечки намериха веднага общ език. Да, по-добре щеше да е, ако Асен Блатечки беше ерген, но и сега в случая няма виновни. Нещата просто се случват и това става в хиляди семейства, не само при тях", категоричен е Красимир Попов.

Колкото до това в коя точно държава смятат да живеят Асен Блатечки и красивата му втора съпруга, това все още остава в тайна. И вероятно двамата ще направят всичко по силите си, медиите да разберат последни за дестинацията им.