Поп фолк дивата Емануела се превърна в суеверна маниачка Певицата с магнетичния син поглед Емануела ревниво крие новото си завоевание

Емануела признава в интервю, че има мъж до себе си но отказва да назове името му. Дали е бизнесмен или от известните ВИП-личности красавицата засега отказва да даде подробна информация. Само заявява, че е много щастлива, а с мачото до себе си тя се чувствала, че е намерила истинската си любов.

[caption id="attachment_316167" align="alignright" width="300"]Емануела има нов мъж до себе си Емануела има нов мъж до себе си[/caption]

Дори плановете на двамата влюбени били още по-напреднали. Красавицата и новата й тръпка възнамерявали да се принесат в собственото жилище на певицата, което в момента тя ремонтирала, за да заживеят под един покрив. Изпълнителката на. „Ара Мюзик” се срещала с любимия си вече от половин година и била убедена, че този път, след всичките си неудачи в личен аспект най-после е уцелила печелившата формула. Но родената като ...

Името на синеоката певица Емануела се спрягаше миналата година с това на турския милионер Али Кемал. 38-годишният богаташ е собственик на едни от най-успешните холдинги в южната ни съседка. Аферата между тях се завъртя след като двамата със съпруга й Никола се разделиха и певицата изпадна в емоционална дупка.

Причината за продължилото едва една година съвместно съжителство беше мъжът й, който не бил от най-мирните и често търсил чужди ласки, щом видел гърба на фолкаджийката.

Емануела и бизнесмена Никола се венчават шумно и помпозно в един от предишните сезони на реалити шоу „Къртицата”. Въпреки големия шум и прокламираната любов нещата между тях не потръгват и те се разделят окончателно след около година. Подобна публична медийна изява, оказала се неуспешна са и останалите два брака на певицата. От единия поп фолк изпълнителката има син Христо.

Помъдряла, Емануела този път е решена да пази далеч от светлината на прожекторите новата си тръпка. Двамата не се крият, но са решили на този етап да се пазят от светския шум.