Емануела стана суеверна! Не показва новата си тръпка

Емануела стана суеверна! Не показва новата си тръпка
5 (100%) 2 votes

Поп фолк дивата Емануела се превърна в суеверна маниачка Певицата с магнетичния син поглед Емануела ревниво крие новото си завоевание

Емануела признава в интервю, че има мъж до себе си но отказва да назове името му. Дали е бизнесмен или от известните ВИП-личности красавицата засега отказва да даде подробна информация. Само заявява, че е много щастлива, а с мачото до себе си тя се чувствала, че е намерила истинската си любов.

Емануела има нов мъж до себе си

Емануела има нов мъж до себе си

Дори плановете на двамата влюбени били още по-напреднали. Красавицата и новата й тръпка възнамерявали да се принесат в собственото жилище на певицата, което в момента тя ремонтирала, за да заживеят под един покрив. Изпълнителката на. „Ара Мюзик” се срещала с любимия си вече от половин година и била убедена, че този път, след всичките си неудачи в личен аспект най-после е уцелила печелившата формула. Но родената като …

Името на синеоката певица Емануела се спрягаше миналата година с това на турския милионер Али Кемал. 38-годишният богаташ е собственик на едни от най-успешните холдинги в южната ни съседка. Аферата между тях се завъртя след като двамата със съпруга й Никола се разделиха и певицата изпадна в емоционална дупка.

Причината за продължилото едва една година съвместно съжителство беше мъжът й, който не бил от най-мирните и често търсил чужди ласки, щом видел гърба на фолкаджийката.

Емануела и бизнесмена Никола се венчават шумно и помпозно в един от предишните сезони на реалити шоу „Къртицата”. Въпреки големия шум и прокламираната любов нещата между тях не потръгват и те се разделят окончателно след около година. Подобна публична медийна изява, оказала се неуспешна са и останалите два брака на певицата. От единия поп фолк изпълнителката има син Христо.

Помъдряла, Емануела този път е решена да пази далеч от светлината на прожекторите новата си тръпка. Двамата не се крият, но са решили на този етап да се пазят от светския шум.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар