След изборите, това вече довърши Георги Първанов

След изборите, това вече довърши Георги Първанов
5 (100%) 3 votes

Твърде много му се насъбра на Георги Първанов в последните дни

Георги Първанов беше довършен днес. След като бившият президент претърпя пълен провал с АБВ на изборите вчера, „Господари на ефира“ решиха да го направят за смях пред цяла България, връчвайки му „Златен скункс“, съобщава ПИК.

Буквално преди часове наградата е била връчена на Георги Първанов. Както се знае, тя има ироничен привкус и се дава по повод някакъв грандиозен провал. Този на бившия ни президент наистина може да се брои за грандиозен, тъй като преди изборите той обяви, че целта пред АБВ е три мандата, а не успя да вкара и един.

Георги Първанов понесе трето поред унижение в последните дни

Георги Първанов понесе трето поред унижение в последните дни

През последните дни обаче се насъбраха изключително много негативни емоции за Георги Първанов. Kliuki.bg припомня, че малко преди изборите Антония Петрова очерни името на бившия ни държавен глава, намеквайки че той е свързан със скандални руски бизнесмени. Макар информацията на Мис България 2009 да не бе доказана, това се отрази изключително зле на самия Първанов, който е побеснял, че са го вкарали в жълтата преса чрез Тоца.

Церемонията по връчването на „Златен скункс“ на Георги Първанов ще бъде излъчена довечера в „Господари на ефира“. Интерес представлява дали бившият президент е реагирал спокойно или се е ядосал на неприятната награда.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “След изборите, това вече довърши Георги Първанов”

  1. Liusi Vasileva

    май 27. 2014

    Първанов хпреди изборите говореше ,че ще вкара 3 евродепутати.каза по ТВ,че ако не стане така се оттегля от политиката.А да видим.Май има апетит за парламент.Нали ще подкрепя Герб в бъдещата коалиция.

  2. Кипряна

    май 27. 2014

    Голяма грешка направи Първанов с тези избори. Реши ,че щом Перник го подкрепя, в цяла България ще е така. Но никога не е късно да станеш за резил.

Добавете коментар