Томас Томов заслужено е наречен „Павароти от Дупница”, но не му се размина и хейтърската атака

Томас Томов спечели „България търси талант 2014” с убийствено пеене, но това не му гарантира любовта на целокупния български народ (или зрител на шоуто).

Въпреки, че момчето от Дупница беше наречено съвсем заслужено Павароти и изми срама на градчето си от тамошната Мадона, победителят и в този формат не беше пощаден, видя kliuki.bg.

На страницата на „България търси талант” във Фейсбук заваляха всякакви коментари по отношение на спечелилия. Томас беше поздравен като истински талант, но доволните от победата му срещнаха истински хейтърски отпор.

Най-благовиден беше протестът на зрителите, които бяха разочаровани, че за трети път певец печели шоуто. Това било „България търси талант” – единственият формат, който дава възможност на хора с различни дарби да се изявят. Не било нито „Мюзик айдъл”, нито „Гласът на България”. Ако Томас Томов искал да се прочуе, трябвало да опита наесен – тогава почвал третият сезон на „Х-фактор”.

[caption id="attachment_316201" align="aligncenter" width="300"]Томас Томов спечели 60 бона Томас Томов спечели и не сдържа емоциите си[/caption]

В тази връзка се разгневиха феновете на Бейхадин, които видяха любимеца си на трето място.

Както се очакваше, веднага след обявяването на победителя, ревнаха и националистите. Докато Томас Томов бършеше сълзите си, се разрази истинска онлайн война между зрителите. Циганите се показали за пореден път единни; срам, манипулация и лицемерие било да не изберат малката Борислава...Поддръжниците на „Павароти от Дупница” пък нарекоха „расисти” не само хейтърите, но и тези, които просто имаха друг фаворит.

В крайна сметка никой не можа да отрече, че победителят грабна с уникално пеене 60 000 лева. Виж как Томас Томов победи в „България търси талант 2014” във ВИДЕОТО ТУК!