Преслава стана за смях с "живите" си изпълнения в Македония! Певицата отново заложи само и единствено на плейбек, което е в разрез с твърденията й, че е сред малкото изпълнители на жанра, които имат надарен глас!

Фолк дивата Преслава винаги се е обявявала за една от най-талантливите в жанра и е изразявала гордост, че за разлика от много други, нейният глас е дар от Бога. Участието на Преси в Струмица, Македония, обаче доказа съвсем различна теза. Певицата не спря да имитира пеене, използвайки плейбек, видя Kliuki.bg. Дори и в това си начинание обаче тя не успя да се докаже, защото едва ли остана присъстващ, който да не усети, че хубавицата не пее на живо.

[caption id="attachment_316231" align="alignright" width="300"]Преслава се изложи в Македония с "живото" си пеене Преслава се изложи в Македония с "живото" си пеене[/caption]

Кафе Бар SELECT имаше нещастието да "чуе" Преслава. Макар около нея да се забавляват привидно пияни младежи, то много от феновете изказват възмущението си от поредния плейбек на певицата. Някои дори са твърде критични в изказванията си, твърдейки че Преси никога не пее на живо в своите участия.

"Абе, моме, изпей една песен на живо, бе! Да ти се и певицата!" - гласи един от най-унизителните коментари спрямо Преслава.

Като капак самата фолк дива сама реши да се изложи и пред България, освен пред Македония. Тя публикува във Facebook видеоклип от една от своите песни, които уж пее. Това е общият й хит с Елена Паришева на име "Пия за тебе". Там се вижда много ясно, че Преси само си отваря устата, но не в синхрон с текста и така направо става за смях. Доказателство, че самочувствието на хубавицата не е с особено покритие. Интересно е дали тя ще продължи да го има в изобилие, тъй като това далеч не е първият случай, в който използва плейбек. Вижте срамното видео от Струмица!