Отново заедно: Вижте Анелия и Калоян Арсенов в Доминикана! (СНИМКИ)

Отново заедно: Вижте Анелия и Калоян Арсенов в Доминикана! (СНИМКИ)
5 (100%) 4 votes

Анелия прости на министерския син Калоян Арсенов, но той се охарчи със скъпа екскурзия!

Само преди седмица Анелия изглеждаше по-зле от всякога. Певицата вехнеше и буквално се разплака по време на едно от участията си, съкрушена от мъка по министерския син Калоян Арсенов.

Припомняме, че съвсем наскоро Калоян демонстративно заряза Анелия, за да хукне в обятията на провокативната изкусителка от риалитито „Островът на изкушението“ Калина Паскалева. Двамата дори не се криеха, а на Калоян и през ум не му минаваше да спести на Анелия поне сълзите от публичното унижение, на което я подлага.

Анелия

Анелия отново щастлива и влюбена в Доминикана

Да, но огънят с Калина Паскалева май угасна твърде бързо. Известна с палавия си и откровено непостоянен нрав, Калина натири министерското синче и започна да си живее живота свободно, както го е правила винаги. А Калоян изведнъж се освести и реши, че Анелия му липсва.

За да потърси прошка от доскорошната си изгора Анелия, на Калоян Арсенов не му бе достатъчно да падне на колене с огромен букет рози. Напротив – ударът, който нанесе на Анелия, бе толкова болезнен, че богаташкото синче трябваше здраво да се охарчи, за да й докаже, че съжалява и че е осъзнал коя е истинската любов в живота му.

Анелия отново с любимия си

Анелия отново с любимия си

За тази цел Калоян Арсенов заведе Анелия не другаде, а на нейното любимо място Доминиканската република, където й устрои почивка, достойна за кралица, пише Хотарена.нет.

Ето в какъв хотел е настанена Анелия

Ето в какъв хотел е настанена Анелия

От самите снимки става ясно, че Анелия е простила на грешника Калоян. А и как иначе – коя жена би устояла на такова изкушение и лукс, пък дори зад него да стои предателство и изневяра. Анелия разпуска като принцеса в Доминикана, а фотосите, които сама публикува в мрежата, са достатъчни, за да ни убедят, че Калоян Арсенов наистина се е изхвърлил в извиненията си.

Анелия сияе в райското кътче на света

Анелия сияе в райското кътче на света

Насладете се на красотите, които споделят Анелия и Калоян в галерията от снимки!

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Отново заедно: Вижте Анелия и Калоян Арсенов в Доминикана! (СНИМКИ)”

  1. baby

    май 27. 2014

    a tia za6to e s botu6i na dominikana?? :DD

  2. Име (задължително)

    май 28. 2014

    Мии… заваляло сняг тези дни там:)))

Добавете коментар