Нашумелият актьор Александър Сандо бил голям ревнивец Героят от култовият сериал „Под прикритие” дебнел жена си Нели Атанасова и я пазел като квачка буквално от всичко

Александър Сано не бил уверен, нито спокоен, когато половинката му кършела снага до професионалния танцьор Атанас Месечков в реалити шоу „Денсинг старс”, пише "Всеки ден". Той много ревнувал Нели от партньора й на дансинга и всяка вечер идвал да си я прибере от репетиции, шушукат негови колеги, разбра и Kluiki.bg.

След като излезе от „Къртицата”, където живя почти три месеца актьорът и продуцент Сано призна, че най-много от всички му е липсвала жена му. Двамата имат две деца. Синът Иво е от връзката на Нели с подземния бос Иво Карамански, а дъщеря им е кръстена Ава.

[caption id="attachment_316261" align="alignright" width="254"]Сано ревнува красивата Нели от всеки Сано ревнува красивата Нели от всеки[/caption]

Известният млад артист заяви в предаването „Жените говорят” на ТВ7, че именно щерката му давала зор да се бракосъчетаят възможно най-скоро.

Александър Сано сподели, че той бил предложил ръката и сърцето си на Нели около новогодишните празници и тя се съгласила. След като си тръгна от базата, актьорът изгледал всички танцувални видеа с Нели и Атанас Месечков констатирал, че е много близка с треньора си. Това жегнало сърцето му и той решил да я води и взима за репетиции и да не я изпуска от погледа си.

Пред приятели Сано не скрил и недоволството си, че половинката му е лъснала по оскъдни одежди и в провокативни фотосесии за мъжко списание. Само при мисълта, че любимата му жена, богинята се е превърнала в мъжка фантазия на хиляди негови „съперници” карало Косъма да настръхва и да изригва от възмущение.

Бившата спортистка по художествена гимнастика и настояща водеща на предаването „Студио ВИП” живее с гаджето си Сано от шест години. Красивата и амбициозна жена се смее на неговите чудатости и му прощава, защото много държи на него. Нели Атанасова не веднъж е споменавала, че непрекъснато ги разделят със Сано, но в края на краищата те планират да минат под венчило и то напълно сериозно.

Нели прощава на Сано неговата мъжка ревност и я отдава по-скоро на загриженост. Признава, че с това дебнене малко й е дотегнал, защото е убедена, че най-важното в една двойка е доверието.