Бориса и Андрей са лудо влюбени, готвят се за следващата стъпка

Любовният романс между Бориса и Андрей се задълбочава с всеки изминал ден. Двамата са лудо влюбени и връзката им изглежда, че ще бъде много сериозна. Тютюнджиева и Арнаудов дори вече планират следващата стъпка с своята любов. Те възнамеряват съвсем скоро да заминат на почивка в Италия, научи ексклузивно Kliuki.bg.

[caption id="attachment_316281" align="alignright" width="300"]Бориса и Андрей заминават за Италия заедно Бориса и Андрей заминават за Италия заедно[/caption]

Новоизлюпената любовна двойка е изключително близка със семейство Русеви. Дори именно така е започнало всичко между Бориса и Андрей. Четиримата излезли няколко пъти на зеведение след края на "Къртицата" и тогава пламнала искрата на любовта между манекенката и водещия и съпродуцент на шоуто. Двете двойки възнамеряват да заминат заедно и за Италия, съобщи специално за Kliuki.bg достоверен наш източник.

Нека припомним, че Бориса и Андрей се запознаха чак в предаването "Къртицата" или по-точно малко преди началото му, когато водещият потърси фотомодела за участие в шоуто му срещу хонорар. По време на самото предаване нямаше индикации, че нещо по-специално между тях ще се случи. Любовта обаче не пита и веднага след шоуто тя пламна с всичка сила. По всичко изглежда, че Тютюнджиева ще бъде любовта на Арнаудов много дълго време, което може само да радва феновете на "Къртицата".