Шок! Бориса Тютюнджиева втрещи с разкритие за Николета!

Шок! Бориса Тютюнджиева втрещи с разкритие за Николета!
5 (100%) 4 votes

Бориса Тютюнджиева шашна всички с думите си за Николета Лозанова!

Бориса Тютюнджиева не спира да шокира и изненадва. След като напусна „Къртицата“ и моментално се загаджи с опосума Андрей Арнаудов, красавицата втрещи всички на търга на формата с разкритието си за Николета Лозанова и Ники Михайлов.

Поводът стана самият Ники Михайлов, който откупи тениската на Бориса Тютюнджиева срещу 500 лева, с което провокира слуховете, че иска да се върне при нея. Двамата имаха връзка по времето, когато вратарят мачкаше чаршафите с Николета Лозанова, а между нея и Бориса започна война.

Бориса Тютюнджиева

Бориса Тютюнджиева шокира с разкритието, че с Николета били едва ли не дружки

„Нищо няма между мен и Ники Михайлов. Човекът просто обича благотворителността и участва в търга единствено по благородни подбуди. По това двамата си приличаме страшно много, защото и аз ценя подобни каузи“, каза Бориса Тютюнджиева, пише списание „Блясък“.

Що се отнася до отношенията и миналото й с Николета Лозанова, Бориса Тютюнджиева шокира всички с разкритието, че двете били в чудесни взаимоотношения. Враждата и омразата между тях отдавна били отминали, а в настоящето красавиците дори се харесвали. Пълен шок, както го определиха феновете на НиЛо по форумите, разбра Kliuki.bg.

Бориса Тютюнджиева и Николета едновременно топлеха леглото на Ники Михайлов

Бориса Тютюнджиева и Николета едновременно топлеха леглото на Ники Михайлов

„И аз, и Николета сме интелигентни и млади жени, които умеят да прощават и да оставят лошото зад гърба си. Няма какво да делим ние двете, а и реално погледнато никога не сме имали, защото случката в миналото беше недоразумение. Харесвам Николета и дори й се възхищавам“, скандализира Бориса Тютюнджиева с изказването си, на което много хора още не могат да повярват след всичко, което двете си причиниха публично преди време.

Нещата обаче наистина може и да са вече различни, защото по време на самото шоу „Къртицата“, Николета Лозанова подкрепяше Бориса Тютюнджиева и дори караше феновете си да гласуват за нея.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Шок! Бориса Тютюнджиева втрещи с разкритие за Николета!”

  1. Nikoleta Sotirova

    май 27. 2014

    престанете да ни занимавате с тия курви

  2. zzzzzzzzzzzzzzzz

    май 27. 2014

    в курвенска държава курви

Добавете коментар