Мая Савова силно притеснена за Жени Калканджиева

Мая Савова силно притеснена за Жени Калканджиева
5 (100%) 4 votes

Мая Савова се моли Жени Калканджиева да се оправи по-бързо

Емоционалното състояние на Жени Калканджиева тревожи особено много нейната колежка от „Жените говорят“ Мая Савова. Блондинката не крие, че след раздялата на бившата световна номер 6 с мъжа й Тачо, е настъпила голяма драма в живота на Жени, научи Kliuki.bg.

„Никак не е добре. Опитва да се прикрие на работа и успява, защото е голяма професионалистка, но истината е, че много страда. Всеки ден се моля за Жени. Иска ми се тя да превъзмогне болката възможно най-бързо, но в любовта е много трудно да забравиш всичко, след като си дал душата си на любимия.“ – споделя Мая Савова.

Състоянието на Жени Калканджиева притеснава Мая Савова

Състоянието на Жени Калканджиева притеснява Мая Савова

Истината обаче е, че русокосата красавица не знае какво изпитва Жени Калканджиева и не може да се постави в нейната ситуация, тъй като съпругът й Крум Савов винаги е бил верен и изцяло отдаден на любовта им. Нещо, което не може да се каже за Тачо, който се скъса да лъже и предава бившата Мис България с други хубавици.

Засега работата на „Жените говорят“ обаче не е засегната, въпреки любовните терзания на Жени. Двете с Мая Савова успяват много умело да прикрият всякакви лични емоции, заради което имат и огромен рейтинг. Въпросът обаче е докога?!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Мая Савова силно притеснена за Жени Калканджиева”

  1. истината

    май 28. 2014

    Савова, ти си се омъжила за доста години по-възрастен от теб, а Калканджиева за доста години по-млад от нея – е как ще го задържи това малко момче, тя си е възрастна за него, а и алкохола винаги и е бил спътник – за това се моли да се лекува но в интерес на истината и двете ни идвате в повечко, втръсна ни да ви гледаме вдервените физиономии и престорен смях, да каните гости които никой не се интересува от тях, та затова ние се молим , защо не си гледаш аптекат а Калканджиева – „моделките“ не се напъвайте не сте за екран има много хо-кадърни и за това учили млади хора – много сте алчни

  2. тато

    май 28. 2014

    коментарът на „истината“ е много точен и истински: да си гледат модата и лекарствата, защото са много скучни, колкото до любовта там уж възраст няма….

Добавете коментар