Предложение за брак на заклет пътешественик му отне 4 години и прекосяване на 26 страни

Предложение за брак се превърна в тотален хит за милиардната аудитория на интернет.

Името Джак Хайер може да не ви говори нищо, но след като изгледате един клип ща разберете защо е герой и за момичетата, които копнеят за годежен пръстен, и за мъжете, които им се опъват.

Младежът се записа в историята на YouTube с видеото, което качи преди седмица, но вече има четири милиона гледания само там. Става въпрос, както предполагате, за съкровения и много ужасяващ момент, в който прави предложение за брак на приятелката си.

[caption id="attachment_316327" align="aligncenter" width="300"]Джак и късметлийката Ребека на едно от пътешествията Джак и късметлийката Ребека на едно от пътешествията[/caption]

Да, Джак може изглежда като обикновен колежанин, но е младеж със страхотен късмет, убедиха се от kliuki.bg. Той не само среща много млад любовта на живота си, но разбира, че тя е за него още на първата им среща на 30 септември 2010г.

jack-dnevnik

Тя се нарича Ребека Стрелнауер и не предполага, че през тези почти четири години от самото начало е имал план – да обиколи света, за да й поиска ръката!

Точно така! Джак посвещава тези дни на очакване да обикаля – цели 26 държави. Студентът записва как пее парчето на Прокламейтърс 500 miles до различни забележителности. Всичко това е, за да покани Ребека в деня на дипломирането им и да сподели, че най-вълнуващото пътешествие било всеки път, когато се прибирал при нея.

Това видео може да се състезава само с най-епичното селфи „около света”, но е далеч по-романтично. А и накара дори мъжете да се размечтаят за подобно предложение за брак: