Фолк певица станала причината за унижението на Виктория Джумпарова

Фолк певица станала причината за унижението на Виктория Джумпарова
5 (100%) 2 votes

Борислав Иглев зарязал красивата Виктория Джумпарова, за да бъде с фолк певица! Той обаче се разочаровал от Вики още преди това!

Преди около два месеца цяла България видя огромното унижение на Виктория Джумпарова да бъде зарязана в ефир по време на „Къртицата 2: Разтърсване“. Борислав Иглев изпрати послание до предаването, в което съобщи, че не иска вече да има нищо общо с фотомодела. Оказва се, че ММА боецът бързо е сменил Вики с фолк певица и затова така лесно прекратил взаимоотношенията си с Джумпарова.

От няколко месеца Боби и въпросното момиче се срещат и са много щастливи заедно, научи достоверен източник на Kliuki.bg. Още щом я зърнал, спортистът разбрал, че това е жената за него. В момента щастливите влюбени са близки и с друга известна двойка. Става въпрос за кръвния враг на Виктория Джумпарова – семейство Русеви. Четиримата често се събирали по заведения, като имали много общи теми на разговор.

Виктория Джумпарова била унизена от Борислав Иглев заради фолк певица

Виктория Джумпарова била унизена от Борислав Иглев заради фолк певица

Всъщност именно Русеви са другата причина, поради която Борислав Иглев унизи така грозно Вики в ефир. Оказва се, че думите на красавицата в „Къртицата“ са били лъжа, за която тя получила солиден хонорар от предаването, пише Goreshto.net. ММА боецът научил за това от самата Виктория Джумпарова, която му споделила какви ще ги върши в шоуто. Боби много се разочаровал, че приятелката му се продава така и ще лъже за пари пред цяла България. В резултат на което решил да скъса с нея.

Разбира се, точно в този миг той среща красива фолк певица, която му дава сили да зареже Вики. Въпросното момиче все още не е сред известните певици и в момента прохожда в жанра. Името на хубавицата не се знае до момента, но е ясно, че е омагьосала Борислав Иглев дотам, че той да унизи брутално Виктория Джумпарова в ефир.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар