Абитуриентката на Бате Енчо е наследила артистичността на тате и определено прави впечатление

Абитуриентка изпрати и шоуто, в което звездите се учат да танцуват!

Бате Енчо незаслужено отпадна на старта на Dancing stars, но продукцията не го забрави. В предаването си направиха собствена абитуриентска вечер, но не пропуснаха да поздравят този, който празнува в действителност, видя kliuki.bg.

Бате Енчо нямаше възможност да се състезава за титлата Крал на бала, но пък се похвали с уникална абитуриентка! Дъщеря му Ваяна влезе в света на възрастните като истинска дъщеря на родителите си – чаровна, нетипична и много артистична!

[caption id="attachment_316396" align="aligncenter" width="300"]Бате Енчо има абитуриентка Родителите с прекрасната им абитуриентка[/caption]

Средната от общо трите деца в семейството на непорастващия Бате Енчо събра комплиментите на последователите му във Фейсбук и с хумористичен колаж, и с атрактивен тоалет!

[caption id="attachment_316395" align="aligncenter" width="300"]Абитуриентката на Бате Енчо май продължава артистичния ген на фамилията Абитуриентката на Бате Енчо май продължава артистичния ген на фамилията[/caption]

Ваяна със сигурност е била абитуриентка, която е правила впечатление сред връстниците си. Бате Енчо може да е нетипичен възрастен, но съвсем типичен баща – изглежда страшно горд със своята пораснала и много сладка дъщеря!

[caption id="attachment_316397" align="aligncenter" width="168"]Бате Енчо има абитуриентка Бате Енчо се пръска от гордост: Вижте каква абитуриентка краси баловете на 2014-та![/caption]

В Dancing stars обичайно дълго време ги държи сантимента около абитуриентските балове. Не само си имат специална вечер за ретроспекции, а някои направо празнуват! Други пък се крият, но ги издават!

Антон Касабов например стана кавалер на една абитуриентка от Перник. Класната на Михаела Филева пък издаде на всички колко изкусителна е била на бала си!

Тази година е малко странна за Dancing stars. Май още няма гаджета сред двойките, има доста закъсали със здравето - ту кости се чупят, ту сърцето ги стяга... Звездите доста поплакаха, но и имат поводи да се радват! Предаването все пак се отчете на зрителите с три чудесни новини:  две бебета в екипа и една прекрасна абитуриентка!