Гергана от „Къртицата” се омъжва! Разби ли сърцето на Змея?! (СНИМКИ)

Гергана от „Къртицата” се омъжва! Разби ли сърцето на Змея?! (СНИМКИ)
5 (100%) 4 votes

Гергана от „Къртицата” обяви, че „играта” за нея е приключила…и кротко стана талисман на националите по футбол

Гергана от „Къртицата” пак предизвика сензация!

Момичето от „Гражданската квота”, което имаше всички шансове да спечели приключенското реалити, но отпадна заради една-единствена издънка, не престава да изненадва!

Уж беше кротка, скромна и блага в Базата, а навън буквално скъса синджира! То не бяха страстни провокации, то не беше вършеене по нощна София! Така и не се разбра какво (и дали) се е случило изобщо нещо с Емо Каменов, но Гергана от „Къртицата” се оказа истинска бомба със закъснител, видя kliuki.bg!

Не че не ни беше ясно на какво е способна в името на целите си, но така бързо да „осребри” популярността си…Явно издателите на най-популярното мъжко списание чуха Любо Жечев, който просташки коментира, че трябва да я изберат за талисман на българските национали по футбол. Гергана от „Къртицата” донесла късмет и на двамата мъже, с които я свързвали, така че можела да изведе новата Пенева чета на върха!

Сладураната наистина снима като талисман убийствено изкусителна сесия, обожава да се лигави с Костя, но до там! „Играта свърши!”, обяви тя на страницата си във Фейсбук и използва снимка на сватбена торта.

Гергана от "Къртицата" ще се омъжва

Гергана от „Къртицата“ вече не е волна пеперуда!

Явно момичето, което се бори само в живота, вече има с кого да сподели товара. Гери от „Къртицата” намекна, че ще получи поздравления скоро, но така и не издаде кой е щастливецът. Шегичките на приятелите й все още я свързват с Емил Каменов, но тя упорито мълчи.

Гергана от "Къртицата" ще се омъжва

Тя продължава да демонстрира слабост към лъскавия начин на живот, но Змея вече може да си го позволи.Емил Каменов уж твърди, че не иска да живее живот на баровец, но цени красивите и скъпи неща. Толкова баше луд по миньончето, че рискува да стане смешен отново за нея. Дали обаче това е било достатъчно за Гергана от „Къртицата” да каже най-после „Да”?!


Гергана Грънчарова / Участник в Къртицата 2 by dark_angel_98

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар