Мариана Векилска се похвали с прекрасна абитуриентка! (СНИМКИ)

0

Мариана Векилска не пропусна като горда и щастлива майка да се похвали със своята пораснала принцеса

Водещата, като хиляди родители в страната, със сигурност вярва, че нейната дъщеря е била най-красивата абитуриентка и заслужава да носи титлата „Кралица на бала”. В случая на Мариана Векилска обаче, не може да става въпрос за никакво пристрастие и заслепяване, смятат от kliuki.bg.

Просто абитуриентката Габриела Донкова изглежда като сбъдната мечта. Прекрасната зрелостничка на Мариана Векилска е не само красива, с чаровна усмивка, но и със завиден вкус.

Мариана Векилска има абитуриентка
Гордостта на Мариана Векилска

Габриела избра за бала си дълга рокля в актуалното алено червено и бежови обувки. За да е съвсем завършен образа й на прекрасна млада дама, абитуриентка се появи с романтична прическа и екстравагантни бижута.
Мариана Векилска има абитуриентка
Габриела е истинска принцеса в червено

Мариана Векилска като много родители тази година може да си отдъхне. Абитуриенти – „реколта 2014” се отчетоха с бляскав стил, елегантност и минимум модни гафове. Тази година не бяхме атакувани от боди-арт, безумни деколтета и други скандални решения. То не може съвсем да липсва и кичът, но при наличие на такива прекрасни създания във випуска, можем да простим на прегрешилите.
Мариана Векилска има абитуриентка
Майка и дъщеря ли?!

Щастливата майка на Габриела има и друг таен повод за гордост. Предимството да родиш на 19 години е едно. На абитуриентския бал на дъщеря ти всички ти казват, че изглеждаш като нейна по-голяма сестра. Мариана Векилска поне получава такъв комплимент!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.