Хари Потър шокиращо призна, че е болен от тежка болест!

Милиони фенове из целия свят плачат заради тежката болест на Хари Потър. Звездата Даниел Радклиф шокиращо призна, че страда от тежко заболяване, което се нарича диспрексия. То засяга сериозно мисълта, езика и движенията на тялото и е неврологично заболяване, съобщиха световните медии.

Даниел Радклиф, или както всички го наричат Хари Потър, знае за болестта си от много години и се опитва да се бори с нея, но тя се оказва по-силна. Много често актьорът губел координацията си, не знаел какво прави и дори му било трудно да завърже връзките на обувките си.

[caption id="attachment_316420" align="alignright" width="300"]Хари Потър Любимият на милиони Хари Потър е болен от сериозна болест[/caption]

"Феновете на Хари Потър трябва да знаят, че на Даниел Радклиф му е наистина трудно и той страда много. Даниел е млад човек и когато те застигне подобно тежко заболяване, вероятността да се отчаеш и да изпаднеш в черна дупка, е огромна. Затова той прибегна до алкохола, а без да знаят за трагедията му, много хора побързаха да го осъдят", коментират приближени до Хари Потър.

Самият той признавал, че чашката е единственото нещо, което поне за миг може да го откъсне от болката и кошмара на болестта. Без спиртните напитки Хари Потър се чувствал адски зле, самочувствието му било сринато и гледал на себе си като на долно същество и едва ли не отрепка.

"Даниел Радклиф се лекува упорито, а докторите правят всичко по силите си, за да му помогнат и ако не да го излекуват, то поне да спрат развитието на тази болест. Това обаче е много трудно, свързано е с тежки процедури и голяма воля. Точно затова Даниел се реши и разкри пред света за мъката си, за да се спре най-накрая със злоупотребите и спекулациите с името му", обясняват близки до Хари Потър приятели.

Милионите почитатели на Хари Потър силно се разстроиха от новината за техния любимец, но не спират да вярват и да се молят за това един ден той да намери истинско и категорично изцеление.