Катето Евро бясна от решението на Сашо Кадиев спрямо Би Ти Ви

Катето Евро бясна от решението на Сашо Кадиев спрямо Би Ти Ви
4.5 (90%) 4 votes

Катето Евро се опитва всячески да убеди Александър Кадиев да остане на работа в Би Ти Ви

Новината за напускането на Би Ти Ви от страна на Александър Кадиев не се е възприела никак добре от неговата майка. Както ПИК писа по-рано, Сашо е взел съдбоносното решение да се махне не само от БТВ, но и от телевизията като цяло. Научавайки това обаче, Катето Евро е побесняла, защото счита, че за сина й би било най-добре да има постоянна и доста солидна заплата в Би Ти Ви. Сашо Кадиев обаче не иска повече да се занимава с телевизия, защото тя му отнема прекалено много от времето, предназначено за киното и театъра, които са неговата първа любов.

Катето Евро не иска Сашо Кадиев да напуска Би Ти Ви

Катето Евро не иска Сашо Кадиев да напуска Би Ти Ви

„Сашо не е свикнал на работно време и строги правила. Той е човек на изкуството. През цялото време в Би Ти Ви той опитваше да се настрои на вълна журналистика, но истината е, че главата му беше съвсем другаде, а именно в театъра.“ – споделя един от близките на Александър Кадиев.

Катето Евро обаче е твърдо против подобен ход на сина й, научи Kliuki.bg. Колкото и да харесва актьорската професия, понеже и тя самата е актриса, нейното мнение е, че Сашо трябва да продължи да съчетава двете си поприща на изява, защото в телевизията към момента получава доста добра заплата, която ще е глупаво да пропилее с лека ръка.

Самият Александър Кадиев обаче в момента не мисли за пари, а за това, че пропуска много представления в театъра, а и може би роли във филми, тъй като е зает в „Преди обед“. Договорът му с Би Ти Ви изтича през лятото и по всяка вероятност той няма да иска да си го поднови.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

5 коментара по “Катето Евро бясна от решението на Сашо Кадиев спрямо Би Ти Ви”

 1. Pancho Madzharov

  май 29. 2014

  🙂

 2. 222222222

  май 30. 2014

  той и без това не върши кой знае каква работа в предаването “ преди обед“ в повечето случаи го играе шут

 3. тото

  май 30. 2014

  със сигурност Сашо Кадиев е по-умен от майка си, един е достотъчен в семейството да става за смях – тя Евро, какво предаване води, но алчността й е водеща при нея, изяжда хляба на млади и образовани наистина журналисти

 4. ончо

  май 31. 2014

  нито единия нито другия стават за телевизионни водещи. и двамата се държат като шутове водени само от парите -особено катето.благодарение на участието и в биг брадър тя се появи на хоризонта.

 5. Анонимен

  юни 23. 2014

  Напишете вашия коментар тук…

Добавете коментар