Асен Блатечки не е напуснал съпругата и детето си заради голяма любов към Диляна Попова!

Скандално разкритие разтърси до основи светския елит в столицата, след като се разбра, че причината Асен Блатечки да изостави семейството си, не е голямата му любов към Диляна Попова.

Манекенката и Асен Блатечки са в тайна връзка повече от половин година, но нито веднъж той не е споменавал пред нея, че има намерение да се разведе. Прави го пред свършен факт и това продължава да му тежи все повече, разкриха колеги на Асен Блатечки от театъра, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_316497" align="alignright" width="275"]Асен Блатечки Асен Блатечки нямаше да се разведе, ако Диляна не беше бременна[/caption]

Истинската причина чаровникът да напусне дома си и да заживее с Диляна Попова бил фактът, че тя забременяла от него. Диляна Попова му съобщила, че очаква детето му и настояла той да поеме отговорността си като баща. "Диляна винаги е била категорична, че не сама е направила бебето си и че няма да се превърне в поредната изоставена жена с дете на ръце. Асен Блатечки е отговорен мъж, каквото и да говорят за него. Затова единственото възможно решение беше да приеме това, което е сътворил и да се погрижи за Диляна и бъдещото си дете", разказват колеги на Асен Блатечки.

Те са категорични, че ако не беше бременността на Диляна Попова, актьорът никога не би напуснал половинката си Катерина и щерката Катя, която обожава. Още повече, че само съпругата му го познавала изцяло и винаги знаела кога и от какво има нужда той.

"Асен Блатечки е умен мъж. Той бе отлично наясно, че дори да не се разведе с Катерина, самата тя ще го направи. Катя е дама в истинския смисъл на думата и никога не би делила мъжа си с друга, при това бременна. Така че Асен Блатечки просто нямаше друг избор, това е истината", твърдят колегите му.

А от екипа на "България търси талант", който работеше няколко месеца с Асен Блатечки споделиха, че любимецът на българките се тормозел много от настоящото положение и буквално спрял да се храни. Асен Блатечки се наливал с кафета и започнал да унищожава по 3 кутии цигари на ден, като се стопил до неузнаваемост и под очите му лъснали тъмни кръгове.