Ще се задавите: Вижте каква я свърши бременната Диляна Попова!

Ще се задавите: Вижте каква я свърши бременната Диляна Попова!
4.7 (94.29%) 7 votes

И помен няма от предишната нежна и деликатна Диляна Попова!

Не знаем дали вие ще се задавите, но ако продължава така, Диляна Попова със сигурност ще е тази, на която може да й приседне. Столични папараци от предаването на Николета Лозанова „Поверително от NL“ спипаха манекенката в положение, отговарящо на победителка в конкурса „Мис Макси Шоу“, но не и на крехката и деликатна Диляна Попова.

Настоящата възлюбена на Асен Блатечки, която успя да забременее от него и да го разведе с жена му Катерина, нахлу в столична столова и буквално омете всичко пред очите й. Диляна Попова влязла вътре със своя приятелка и без да види, че преди нея място си пазят две жени, тя прередила всички. Не от наглост или нахалство, а защото погледът й бил забучен единствено с обилната храна зад бюфета, пише вестник „Всеки ден“.

Диляна Попова

Бременната Диляна Попова яде и за Асен Блатечки

Пред очите на шашнатите служители на столовата, Диляна Попова си взела една голяма табла и я напълнила догоре с храни, обилни на мазнини и калории. Тя дори не дочакала да седне на една от страничните масички, а посолила храната и започнала да „плющи“ директно на плота.

„Добре, че беше приятелката й, за да я подсети да се изместят. Диляна Попова е известно лице и затова никога не може да остане неразпозната. Като я гледаха как нагъва, останалите посетители забравиха за какво са дошли и впериха очи в нея, някои не издържаха и започнаха да се побутват, кикотейки се“, разказват очевидци на „голямото ядене“ на Диляна Попова.

Диляна Попова точи лиги по обилната храна

Диляна Попова точи лиги по обилната храна

Манекенката обаче изобщо не си прави труда да се вълнува от подобни неща. „Бременна съм и ще ям, колкото си искам. Какво като ми надебелеят ръцете или отперя рекордни задни части, нали ще ги сваля после?!“, разсъждавала Диляна Попова.

Диляна Попова започна на нагъва още на плота

Диляна Попова започна на нагъва още на плота

А може би Диляна Попова в момента яде не за двама, а за трима, тъй като за разлика от нея, любимият й Асен Блатечки от седмици вече ходи изпосталял и не слага друго в уста, освен кафета и цигари. „Единият се топи, другият дебелее и заради него. Но така е, съвестта у всеки е различна“, коментират потребители по форумите.

Коментари чрез Facebook

коментара

5 коментара по “Ще се задавите: Вижте каква я свърши бременната Диляна Попова!”

 1. Име (задължително)

  май 30. 2014

  sa mo taka

 2. Цвета

  май 31. 2014

  Каквото и да прави Диляна,пак ще е секси и много красива!
  Авторката на статията , сигурно никога не е била бременна, иначе нямаше да пише такива глупости.
  Как ли изглеждаш ,авторке?Предполагам-ЗЛЕ!

 3. Петя

  юни 14. 2014

  ДО ЦВЕТА! Ами ти да не си разторикъщата Диляна?
  Всяка бременна жена знае,че трябва да се ограничава-при все, че не е полезно за нея.Авторката не знам какво представлява,но съм сигурна ,че има морал и достойнство. Всяко нещо в живота се връща Дилянка отне бащата на едно дете,но и тя ще види какво е и нейното дете без баща. ДА ,ДА !

 4. Veneta Onova

  юли 04. 2014

  РАДВАМ СЕ ЧЕ АСЕН СЕ ВЪРНА ПРИ СЕМЕЙСТВОТО СИ ТОВА Е НЕГОВОТО НАЧАЛО НА СЕМ, МУ ЖИВОТ ДОРИ И ПРИ ДИЛЯНА ТОЙ НИКОГА НЕ ЩЕ ЗАБРАВИ ПЪРВАТА СИ ЛЮБОВ И ПЪРВАТА СИ РОЖБА ДРУГАТА ЛЮБОВ Е НЕЩО ВРЕМЕННО БРАВО ПЪК И НЕ Е ПЪРВИЯТ КОЙТО ЩЕ ИМА ОТ ДРУГА ДЕТЕ КАТЕРИНА Е ПО НЕЖНА И ЧАРОВНА

 5. ВЕНЕТА ОНОВА

  юли 04. 2014

  В ТОЗИ ЖИВОТ НЯМА НЕНАКАЗАНО ДЕЯНИЕ ДА БИ ПОМИСЛИЛА ДЕЛЯНА ПРЕДИ ТОВА ПЪРВАТА МУ ЛЮБОВ СИ ОСТАВА ДОКРАЯ А ТОВА БЕШЕ ЕДНО УВЛЕЧЕНИЕ НА КОЕТО ТРЯБВАШЕ ДА ПОМИСЛИШ ВИНАГИ ПЪРВАТА ЖЕНА СИ ОСТАВА ПЪРВА КЪДЕТО И ДА Е ТОЙ ДВЕТЕ ЛЮБИМИ СЪЩЕСТВА ДЕТЕ И ЖЕНА ЩЕ СА ДО КРАЯ НА ЖИВОТА МУ

Добавете коментар