Ицо 100-те манекенки или милионерът Христо Сираков ще се жени Богаташът Ицо 100-те манекенки стяга сватба напук на всички злостни приказки

Застаряващият богаташ Христо Сираков или Ицо 100-те манекенки все пак ще чуе Менделсоновия марш. Той е заявил, че никакви клюки и сплетни няма да го откажат от любовта на живота му.

[caption id="attachment_316565" align="alignright" width="300"]Ицо 100-те манекенки все пак ще се жени Ицо 100-те манекенки все пак ще се жени[/caption]

Разбира се, сърдечните трепети на Ицо 100-те манекенки са много, но последната здраво го е хванала за сърцето и не само, подсмихват се неговите завистници, разкри HotArena.net.

В медийното пространство изтече слух, че Биляна Евгениева му била шута, въпреки че очилаткото се пънал доста и със скъпи подаръци и още по-пищни екзотични ваканции и всякакви глезотии, за да я има.

Манекенката, която е с 33 години по-млада от Ицо 100-те манекенки обаче била напълно разочарована от бъдещия си жених и решила да го зареже и кротко да се прибере в родния си град Перник. Красавицата Биляна Евгениева се прибрала в собственото си жилище при своя син. Всичко това са долни лъжи, не се стърпя и избухна Ицо 100-те манекенки.

Дори напротив. Не само че са заедно и горещо привързани един към друг, но покрай топлите отношения с Христо Сираков красивата моделка твърдо решила да се откаже от танците на пилон и да залегне над повишаване на интелектуалния си потенциал, разбра Kluiki.bg.

Наскоро преди злобните приказки двамата спретнаха грандиозно парти по случай годежа им и обещаха още по-умопомрачителна сватба през есента. Наскоро след това клюката донесе, че Ицо 100-те манекенки е дал заден и няма никакво намерение да се задомява повторно. Но разгневеният богаташ отрече тези сплетни, като ги нарече гнусни инсинуации.

Един от най-ухажваните бизнесмени и Дон Жуан по кръвна група Христо Сираков заяви, че те били пуснати от негови почитателки, които искали да заемат мястото на Биляна.

Което няма как да стане. Ние с Биляна се обичаме и ще се женим, твърдо се зарече любителят на красивите женски форми.