Андреа и Анелия не са само приятелки

Андреа и Анелия не са само приятелки
5 (100%) 4 votes

Близките отношения между красавиците Андреа и Анелия започват сериозно да будят интерес

Андреа за пореден път доказа, че за нея Анелия е нещо много повече от приятелка. Половинката на Кобрата коментира отношенията си с Ани пред Kliuki.bg.

„Между нас двете конкуренция няма. Не и в онзи смисъл, в който те води завистта и желанието за себедоказване. Да, понякога се фукаме една на друга, когато направим хит, но всяка много се радва при успех на другата. Това е основното нещо, което ни отличава от останалите колежки в „Пайнер„, които изпитват нечовешка злоба, не мога да я нарека конкуренция, помежду си.“ – споделя красивата Андреа.

Андреа и Анелия са твърде близки, дори прекалено!

Андреа и Анелия са твърде близки, дори прекалено!

Заради тези много близки отношения между двете, доста от феновете на поп-фолка вече започнаха да подозират, че Андреа и Анелия са нещо повече от приятелки. Те изглеждат твърде близки и хората с мръсно подсъзнание побързаха да ги заподозрят в любовна афера. Самата Андреа признава, че с Ани са повече от приятелки, но не в този смисъл.

„Да, тя ми е много скъпа, по-скъпа от приятелка, имам я за сестра. Отношенията ни са толкова чисти, че понякога се чудя как е възможно това. Животът ти поднася това, което сам си извоюваш, затова се радвам, че срещнах Анелия.“ – откровеничи Андреа.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Андреа и Анелия не са само приятелки”

  1. mitka_99

    юни 01. 2014

    Напишете вашия коментар тук…

Добавете коментар