Близките отношения между красавиците Андреа и Анелия започват сериозно да будят интерес

Андреа за пореден път доказа, че за нея Анелия е нещо много повече от приятелка. Половинката на Кобрата коментира отношенията си с Ани пред Kliuki.bg.

"Между нас двете конкуренция няма. Не и в онзи смисъл, в който те води завистта и желанието за себедоказване. Да, понякога се фукаме една на друга, когато направим хит, но всяка много се радва при успех на другата. Това е основното нещо, което ни отличава от останалите колежки в "Пайнер", които изпитват нечовешка злоба, не мога да я нарека конкуренция, помежду си." - споделя красивата Андреа.

[caption id="attachment_316559" align="alignright" width="300"]Андреа и Анелия са твърде близки, дори прекалено! Андреа и Анелия са твърде близки, дори прекалено![/caption]

Заради тези много близки отношения между двете, доста от феновете на поп-фолка вече започнаха да подозират, че Андреа и Анелия са нещо повече от приятелки. Те изглеждат твърде близки и хората с мръсно подсъзнание побързаха да ги заподозрят в любовна афера. Самата Андреа признава, че с Ани са повече от приятелки, но не в този смисъл.

"Да, тя ми е много скъпа, по-скъпа от приятелка, имам я за сестра. Отношенията ни са толкова чисти, че понякога се чудя как е възможно това. Животът ти поднася това, което сам си извоюваш, затова се радвам, че срещнах Анелия." - откровеничи Андреа.