Красавицата Емилия явно наистина е бременна! Не пожела да отрече голямата новина, при това навръх своя имен ден! Днес тя отбелязва празника си с Коко и малкия Иван! Съвсем скоро семейството може би ще стане четиричленно!

Днес е един от големите празници на Емилия. Фолк дивата отбелязва своя имен ден. Kliuki.bg потърси хубавицата по случая, като й зададохме в прав текст въпроса дали е верен слухът за нейната бременност. Въпреки че по принцип Емилия откликва на медиите, този път замълча като поразена от гръм. Ако се доверим на старата максима, че мълчанието е знак на съзгласие, то можем да заключим, че Еми наистина чака второ бебе от Коко Динев.

Що се отнася до самия имен ден, Емилия възнамерява да го отбележи скромно. Певицата е на мнение, че на нейните години вече й отива най-вече семейният уют в празничните дни и вече е отминала времето за шумни купони по заведения. От друга страна това също подкрепя новината, че е бременна, тъй като жена в подобно състояние не би си позволила да се налива с алкохол навън.

[caption id="attachment_316574" align="alignright" width="300"]Емилия ще поднесе на малкия Иван братче или сестриче Емилия ще поднесе на малкия Иван братче или сестриче[/caption]

Емилия има 6-годишно момченце, което обожава. Именно с него и Коко ще седнат тази вечер на масата, за да отпразнуват празника на фолк дивата. Наскоро и Коко Динев отбеляза своя имен ден, като интересното е, че на него присъства и бившата му Анелия. Емилия обаче разкри преди дни в предаването "Дневен ред", че вече няма омраза между нея и Ани и са се научили да се разбират заради Коко.

Сега феновете на Емилия вече тръпнат да узнаят кога тяхната любимка ще роди втората си рожба. Първата бе кръстена на свекъра й Иван, но този път Еми е решила да уважи мъжа си и ако има отново син, да го кръсти Константин.