Чудо, заченато по естествен начин, се роди във Варненската Аг Болница! Родителите са изключително щастливи, не са вярвали, че изведнъж ще се сдобият с четири деца!

Четиризнаци бяха родени успешно чрез цезарова сечение - двете момиченца и двете момченца, са зачетати нормално, без стимулиране или метода ин витро. Децата са достигнали тегло около 1200 - 1400 грама, както пишат и от "Варна утре".

[caption id="attachment_316593" align="alignright" width="300"]Чудо е да бъдат заченати четири деца по естествен начин Чудо е да бъдат заченати четири деца по естествен начин[/caption]

Повечето медицински лица от персонала на болницата във Варна не помнят да са се раждали четиризнаци. Наскоро е имало раждане на тризнаци, което е преминало успешно, но четири деца наведнъж, заченати по естествен начин, е огромна рядкост, научи Kliuki.bg.

Няма данни за родителите, но определено са късметлии, които трябва да пуснат тото скоро. Зачеването на близнаци по естествен път е рядкост, а на три, четири и повече бебета е истинско чудо. Както споменаха от АГ Болница Варна, това е нещо, което дори голяма част от лекарите там не са виждали в дългогодишната си практиката.

[caption id="attachment_316594" align="alignleft" width="266"]Истински дар е човек да има дете, а повече от едно наведнъж е шанс на живота Истински дар е човек да има дете, а повече от едно наведнъж е шанс на живота[/caption]

Щастливите родители са наградени с най-големия подарък и като допълнение децата са по равно - две момчета и две момиченца. Пожелаваме на цялото семейство здраве, радост у дома и едно безгрижно, щастливо детство на малчуганите. Чудеса се случват всеки ден, стига да повярваме. Тази история, която се случи точно в България, е доказателството. Затова нека всеки вярва, че може да го сполети чудо и то наистина ще дойде!